Суп з кабачків



Суп из кабачков с мясом (фото) Навіть в тих сім'ях, де зазвичай не дуже люблять супи, хоч іноді, але готують різного роду перші страви з овочів — адже це дуже корисно для здоров'я.

Саме тому, якщо ви в черговий раз задумалися, чим би це таким смачненьким здивувати своїх домашніх, візьміть собі на озброєння рецепт чудового супу з кабачків.

цей ситний і дуже корисний суп стане улюбленцем вашої родини, і ви ще не раз будете готувати його, щоб порадувати своїх близьких його незабутнім смаком.


Інгредієнти для супу

Для приготування такого супу вам знадобиться:

  • 2 3 кабачка середніх розмірів;
  • 2-3 невеликі картоплини;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 свіже куряче яйце;
  • 300-400 г м'яса — свинини, курятини, кролятини або яловичини, для навару і додання супу з кабачків особливої ​​пікантності.


Приготування супу з кабачків

1. Для початку нам необхідно зварити м'ясо. Для цього ретельно промиваємо м'ясо під проточною водою і опускаємо в киплячу воду. Відразу ж після цього майбутній суп необхідно посолити.

2. Поки м'ясо вариться, ми готуємо інші інгредієнти. Цибулину очищаємо і ріжемо її ножем на досить великі кубики. Морквину також очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці.

3. Що стосується кабачків, то тут ваша фантазія може бути безмежна. Для початку їх вимийте, обріжте кінчики і можете їх натирати на тертці, різати кубиками або кинути їх в блендер, щоб вийшло кабачкової пюре. Зрештою, по черзі ви може готувати супи з різних видів обробки кабачків, і той, що найбільше сподобається вашим домашнім, ви і запишіть собі в улюблені рецепти.

4. Спробувавши м'ясо, (а воно має вже наполовину зваритися), опускаємо в каструлю все приготовані овочі — морква, цибуля, кабачки. Після цього починаємо нарізати вже почищений і вимитий картопля великими кубиками. Його також необхідно кинути в суп і чекати повної готовності.

5. Ну і, звичайно ж, не забуваємо про останній і одному з найважливіших інгредієнтів супу з кабачків — курячому яйці. Його необхідно особливо ретельно перемішати в чашці або склянці з допомогою віночка так, щоб білок і жовток були збиті в єдину масу. Цю масу необхідно буде перед тим, як ваш суп буде остаточно готовий, потихеньку влити в нього тонкою цівкою. І вже в супі знову дуже акуратно перемішати. Куряче яйце додасть супу з кабачків гарний вигляд і особливий смак.

6. Перед тим, як зняти суп з газової плити, ви можете ще раз спробувати на сіль і, якщо потрібно, трохи підсолити.

Такий кабачковий суп можна їсти, як гарячим, так і холодним, з хлібом або без нього, можна додавати в нього сметану або зелень.

Повірте, перший раз спробувавши такої суп, ваші близькі ні за що не здогадаються, що головними смаковими інгредієнтами в ньому є звичайні кабачки.

Поживність такого супу вразить вас, а його корисність ви самі незабаром відчуєте. Завдяки кабачкам ваш кишечник стане краще, а харчові волокна, що містяться в кабачках, допоможуть очистити організм від шлаків і токсинів.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *