Главная / Рецепти та харчування / Грибний суп з томатом на м'ясному бульйоні

Грибний суп з томатом на м'ясному бульйоні


Грибной суп с томатом. Пропонуємо вам рецепт грибного супу з свіжих грибів на м'ясному бульйоні.

Для його приготування потрібні: кілограм свіжих грибів, 2 літра не жирний м'ясного бульйону, одна цибулина, часник, вершкове масло, два сирих яєчних жовтки, томатна паста, петрушка, сир, мускатний горіх, спеції.

для приготування супу, добре промиті і очищені гриби, поріжте кубиками. Злегка обсмажте у вершковому маслі пару дрібно нарізаних зубчиків часнику, шматочки грибів і нарізану цибулину.

Після цього додайте нарізану петрушку, дві столові ложки томатної пасти і посоліть. Отриману суміш помістіть в заздалегідь приготовлений м'ясний бульйон і варіть на невеликому вогні до готовності.

Коли гриби зваряться, їх потрібно дістати, і потовкти товкачем разом з тертим сиром і яєчними жовтками, після чого перекласти в каструлю і довести до кипіння .

Подавати в охолодженому вигляді з грінками.

Якщо у вас немає свіжих грибів, то ви завжди зможете приготувати грибний суп із сушених грибів , які можна запасти з літа або придбати в будь-який час року в магазині.

приємного апетиту!

vidpovidi