вінегрет

Винегрет. Пропонуємо вам приготувати класичний вінегрет , за змістом корисних речовин з яким зрівняється мало який інший овочевий салат.

Для його приготування нам знадобиться:

2 середніх розмірів буряків, 3 картоплини, 2-3 солоних огірка, квашена капуста, морква, цибулина, рослинне масло.

Відваріть до повної готовності в прісній воді картоплю, буряк і моркву. Очистіть їх від шкірки і поріжте невеликими кубиками.

Після цього дрібно поріжте цибулю і солоні огірки. Додайте квашеної капусти, посоліть, заправте рослинним маслом і добре перемішайте. Масло для заправки можна вибирати будь-який — соняшникова, оливкова або олія волоських горіхів.

Можна додати трохи консервованого зеленого горошку. Якщо ви любите салати з майонезом, то можна додати до масла пару столових ложок майонезу.

Для того, щоб інші овочі не зафарбовувати від буряка в однорідного вишневого кольору масу, можна нарізати буряк окремо, змішати з невеликою кількістю рослинної олії і тільки потім додати до інших овочів.

Подавати вінегрет до столу можна кімнатної температури або злегка охолодженим.

Смачного!

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *