Вдома / Рецепти та харчування / Шурпа бараняча з піджаркою

Шурпа бараняча з піджаркою

Шурпа баранья. 0,5 кг баранини, 80-100 г баранячого сала, півкіло картоплі, 3-4 помідори, 4 цибулини, червоний гострий перець, два зелених яблука, дві столові ложки кінзи, кріп, лавровий лист, спеції.

Це смачна страва готується в такий спосіб.

Сало, нарізане кубиками, перетоплюємо в сковороді до отримання шкварок.

Після цього шкварки слід видалити з сковорідки і в витопився жирі обсмажити нарізані шматочки баранини з додаванням нарізаного кільцями цибулі і крупно порізаних помідорів протягом 5-7 хвилин.

Додати нарізаний соломкою картоплю і смажити ще 5 хвилин.

Отриману піджарку помістити в каструлю з трьома літрами води, посолити, додати спеції, червоний перець і довести до кипіння.

за 15-20 хвилин до готовності додати кріп, кінзу і нарізані яблука.

Рекомендуємо також подивитися відео приготування шурпи від Сталика Ханкішіева, де ви побачите один з варіантів приготування цього чудового узбецького страви:

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *