Главная / Рецепти та харчування / Кисло-солодка свинина з овочами під соусом

Кисло-солодка свинина з овочами під соусом

Кисло-сладкая свинина с овощами.

500 г свинини, 1-2 цибулини, 2-3 зубчики часнику, 3 помідори, невеликий огірочок, трохи оцту, 2 курячих яйця, селера, цукор, соєвий соус, рослинна олія, спеції.

Для приготування кисло-солодкого свинини, візьміть невелику каструльку, налийте води, гарненько посоліть, поперчіть і поставте варити свинину.

Поки свинина вариться, готуємо овочевий гарнір. Ріжемо на сковорідку помідори, цибуля, часник, селера і тушкуємо до готовності.

Поки вариться свинина і гасяться овочі, готуємо смачний соус. Для цього змішуємо борошно з невеликою кількістю води до пастоподібної маси, додаємо соєвий соус, трохи оцту, сіль, цукор за смаком.

Отриману суміш додаємо до туша овочам для отримання смачною підливи.

Звариться свинину ріжемо на порційні шматочки і, вмочуючи кожен шматочок в приготований з яєць і борошна кляр, обсмажуємо на сковорідці.

Готові шматочки свинини в клярі полити підливою і подавати з тушкованими овочами.

vidpovidi