Вдома / Рецепти та харчування / Український борщ з пампушками

Український борщ з пампушками

Борщ по-украински с пампушками. Пропонуємо вашій увазі рецепт українського борщу з пампушками .

Щоб його приготувати, нам знадобиться 300 г яловичини, одна буряк, 300-400 г капусти, 0,5 кг картоплі, морквина, цибулина, кілька зубчиків часнику, корінь петрушки, солодкий перець, томатна паста або кілька свіжих помідорів, ложка борошна, 200 г жиру, 50 г свинячого сала, сіль, спеції.

Для приготування пампушок знадобиться 350 г борошна, 150 мл молока, 20 г цукрового піску, 10 г дріжджів, 2-3 зубчики часнику, 80 мл квасу, рослинне масло.

І так, починаємо готувати борщ з пампушками.

Отвариваем м'ясо до повної готовності. Потім буряк гарненько миємо, нарізаємо соломкою, солимо, кладемо в каструлю, додавши жир з м'ясного бульйону, томатну пасту або порізані помідори, трохи цукру і тушкуємо до напівготовності.

Корінь петрушки з цибулею і морквою потрібно дрібно порізати і пасерувати на повільному вогні в невеликій кількості рослинного масла.

М'ясо ріжемо шматочками і додаємо в бульйон пасеровані овочі. Ріжемо картоплю і капусту, солодкий перець і варимо до готовності. Перед повною готовністю потрібно заправити борщ мелкопорезанние салом, зеленню, товченим часником, довести до кипіння і вимкнути. Після цього слід дати борщу настоятися не менше 20-30 хвилин.

Пампушки до борщу готуємо наступним чином.

У теплому молоці розводимо дріжджі і, додавши масло, цукор, борошно, сіль, готуємо тісто і залишаємо його ненадовго для бродіння.

Готове тісто ділимо на невеликі шматочки, з яких скачуємо кульки, які запікаємо на деку.

Готові пампушки поливаємо часниковою заправкою, що виготовляється з невеликої кількості квасу з товченим часником з додаванням солі.

Подавати пампушки слід гарячими.

Тепер ви знаєте, як приготувати український борщ з пампушками! Приємного апетиту!

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *