Вдома / Рецепти та харчування / Закуска з сардин

Закуска з сардин

Закуска из сардин. 2-3 свіжі сардини, перець, 2 яйця, часник, баклажан, рослинне масло, оцет, лавровий лист, стручковий червоний перець, солодкий перець.

Для приготування цієї смачної страви, нам знадобляться дві-три свіжі сардини.

У риби видаляємо голову і, розрізавши уздовж, хребет і реберні кісточки. Після цього вийшло філе сардини потрібно посолити, поперчити, всередину помістити нарізаний смужками червоний гострий перець, трохи товченого часнику, змочити в яйці і, окропивши оцтом або лимонним соком і викласти на деко поверх кружечків баклажана.

Запікаємо рибку до повної готовності і ставимо охолоджуватися.

Подавати сардини можна не тільки холодними, а й гарячими, прикрасивши тонкими кружечками лимона, солодкого перцю і свіжого огірка.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *