Вдома / Рецепти та харчування / Чахохбілі з баранини

Чахохбілі з баранини

Чахохбили с бараниной. На відміну від чахохбілі з курки , в цій страві використовується м'ясо баранини. Для його приготування нам знадобиться 0,5 м'якоті баранини, 3-4 цибулини, 3 помідори, 3 картоплини, кілька зубчиків часнику, червоний перець, зелень — петрушка, кінза, кріп, естрагон, базилік.

Для приготування чахохбілі з баранини нам буде потрібно глибока сковорода або каструля з товстим дном, яку слід поставити на вогонь і розігріти.

Після цього в розігріту посуд потрібно порізати баранину і обсмажити протягом 10 хвилин. Потім до баранини додати цибулю і обсмажити його з м'ясом ще протягом кількох хвилин.

Помідори потрібно звільнити від шкірки, для чого їх можна попередньо обдати окропом. Після цього гарненько розім'яти і масою полити м'ясо.

Картопля потрібно нарізати великими часточками і, перемішавши з м'ясом, тушкувати до повної готовності. Перед готовністю додати зелень і дрібно нарізаний часник. Після чого гасити ще кілька хвилин.

Перед подачею на стіл, чахохбілі бажано дати настоятися якийсь час під закритою кришкою.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *