Вдома / Рецепти та харчування / Ростовська юшка з судака

Ростовська юшка з судака

Рецепт ростовской ухи с помидорами и судаком. Пропонуємо вам рецепт юшки з судака , яку з давніх часів готували в Ростовській області. Для її приготування нам знадобиться судак вагою 700-800 гр., Ріпчаста цибуля, 4-5 картоплин, 2-3 помідори, морква, 2 столові ложки вершкового масла, петрушка, запашний перець, спеції, зелень

Смачна ростовська вуха з судаком готується наступним чином.

Кладемо нашого судака в каструлю з водою, солимо воду, ставимо варитися. Коли рибка вже готова, виймаємо її з каструлі. Тепер в вийшла юшке потрібно зварити картоплю, цибулю і моркву.

Чистимо картоплю, моркву, цибулю, промиваємо, ріжемо і кидаємо в каструлю.

Ближче до готовності в юшку кидаємо кілька горошин запашного перцю, порізані помідори і судака обробленої на порційні шматочки. Можна додати пару пучок селери.

Після цього проваривши ще протягом 5 хвилин, додаємо в юшку вершкове масло. От і все. Смачна юшка готова!

Подавати юшку слід, прикрасивши кожну порцію порізаною зеленню петрушки.

Смачного!

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *