Вдома / Рецепти та харчування / Збірна м'ясна солянка

Збірна м'ясна солянка

Сборная солянка. Пропонуємо вам рецепт збірної м'ясної солянки . Для її приготування потрібно взяти 0,5 кг м'яса різних сортів. Це може бути телятина, свинина, копчене м'ясо, м'ясо варене — чим різноманітніше буде представлено м'ясо, тим краще.

Крім м'яса знадобляться такі м'ясні вироби, як копчена ковбаса, шийка, грудинка. Якщо таких делікатесів під рукою не виявилося, то можна взяти варену ковбасу, шинку або звичайні сосиски.

Також для приготування солянки знадобиться цибуля ріпчаста — 2 цибулини, солоні огірочки, пара столових ложок томатної пасти, солоні або мариновані оливки, сметана, каперси, лимон.

Приготування солянки

М'ясо кладемо в каструлю і варимо до готовності.

Мясо варим в кастрюле до готовности (фото)

Зварене до повної готовності м'ясо виймаємо з каструлі і ріжемо невеликими кубиками.

Вареное мясо нарезанное кусочками (фото)

Після цього дрібно ріжемо цибулю і тушкуємо його в невеликій кількості бульйону з додаванням томатної пасти і масла.

Обжариваем лук на сковороде в масле (фото)

згасити цибулю кидаємо в каструлю з бульйоном, після чого додаємо нарізане м'ясо і м'ясні делікатеси.

Добавляем мясную нарезку в кастрюлю (фото)

після цього в каструлю кладемо порізані солоні огірочки, каперси , оливки, сіль, спеції і варимо ще 7-10 хвилин.

Приправляємо часточками лимона і лавровим листом і даємо настоятися.

Настаиваем солянку (фото)

До столу подавати зі сметаною, прикрасивши кожну порцію зеленню.

Смачного!

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *