Вдома / Поради / Рецепт приготування яблучно-гарбузового пюре для прикорму

Рецепт приготування яблучно-гарбузового пюре для прикорму

Яблочно-тыквенное пюре для прикорма. Згодом кількість материнського молока зменшується, а дитина, продовжуючи рости, потребує більшої кількості їжі, яку з віку близько півроку можна урізноманітнити різними пюре для прикорму.

Також прикорм дуже корисний для забезпечення зростаючого організму мікроелементами, вітамінами і мінералами, які далеко не завжди в потрібній кількості присутні в грудному молоці або в сумішах.

Сьогодні в магазинах пропонується величезний асортимент дитячого харчування для самих різних вікових груп. При цьому за якістю дитячого харчування виробляється промисловим способом ведеться ретельний контроль на всіх етапах виробництва. Це стосується як вітчизняних, так і зарубіжних виробників.

Однак багато мам з успіхом готують різні пюре для прикорму самостійно. При цьому слід максимально дотримуватися санітарно-гігієнічні вимоги та вибирати продукти, які не піддавалися обробці хімікатами. Зі статті " З чого почати прикорм дитини? " ми вже дізналися, що з віку 6 місяців в раціон харчування малюка потрібно включати фруктові пюре. Дуже корисне і смачне пюре можна приготувати з яблука і гарбуза.

Плоди обов'язково повинні бути стиглими, але не перезрілими. Візьміть стигле не красне яблуко, м'якоть стиглої гарбуза і чайну ложку вершкового масла. Яблуко і гарбуз гарненько вимийте, очистіть від шкірки і насіння, дрібно поріжте і помістіть в пароварку. Масу проваріть до готовності (5-7 хвилин) і змішайте до однакової консистенції в блендері, додавши ложечку масла.

Співвідношення кількості м'якоті яблука і гарбуза можна змінювати в залежності від смакових уподобань малюка. Для того, щоб дещо урізноманітнити пюре, в його склад можна додати трохи м'якоті банана.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *