Вдома / Дім і затишок / Відео з карвінгу з овочів і фруктів + ​​поради для початківців, які зроблять з вас професіонала

Відео з карвінгу з овочів і фруктів + ​​поради для початківців, які зроблять з вас професіонала

Карвінг — це мистецтво художньої різання на різних поверхнях. Але найпоширенішим видом є створення прикраси з овочів і фруктов.Лучше всього вчитися на такому прикладі, як відео майстер-клас. За допомогою цих уроків можна більш зрозуміло розповісти, як і що робити, щоб домогтися відмінного результату. Увага на екран.

Варіацій на цю тему існує величезна кількість, нижче показані фото-приклади деяких з них.

Основні правила і секрети в цьому мистецтві

Перш ніж починати створювати що-небудь з овочів і фруктів, необхідно чітко знати, які продукти для цього підходять, чи потребують вони в обробці чи ні. Ріпа відмінно підходить для композицій в білих кольорах, а буряк для створення таких кольорів, як троянди. Цибуля, капуста чи огірки чудово підійдуть для листочків. Цитрусові, кавуни, дині і кабачки відмінно підходять для різноманітних кошиків і вазочок або човників.

З нарізаної моркви, помідорів і лимонів можна зробити трояндочки, щоб прикрасити нарізку або будь-яке інше м'ясне блюдо.

Також іноді потрібно підфарбовувати якісь елементи в страві, для цього краще застосовувати натуральні барвники. Це може бути сік буряка, майонез, паприка, шафран та інше.

Для того щоб ваше блюдо виглядало ідеально, необхідно чітко дотримуватися пропорції. Не варто перевантажувати його прикрасами в деяких варіантах сервіровки, чим менше елементів декору, тим краще. Також не варто нехтувати розташуванням прикрас у вашому блюді, якщо зробити це не так, то результат вийде зовсім не таким, який очікувався. Ну і, звичайно, кольору в вашому творінні також повинні поєднуватися між собою або бути контрастними.

Ще один важливий момент в карвинге це інструмент, яким ви користуєтеся. Якщо ваші ножі недостатньо гострі або просто не підходять для різання по овочах і фруктах, то, природно, шедевра з їх допомогою не створити.

Існує багато майстер-класів, які підходять як для новачків, так і для більш просунутих майстрів. Завдяки тому, що в таких прикладах використовується покрокове фото, азам карвінгу може навчитися будь-хто. Нижче буде розглянуто детальний майстер-клас зі створення лебедя з яблука.

Майстер-клас з карвінгу з яблук (створення лебедя)

Таких лебедів дуже легко робити, тому з таким завданням впорається навіть людина , який в перший раз вирішив зайнятися карвінгом. Але, не дивлячись на легкість у виконанні, така прикраса чудово доповнить будь-який обід або вечерю.

Матеріали для роботи

  • Велике яблуко.
  • Насіння перцю, знадобляться для очей.
  • Ніж.
  • Зубочистки для зміцнення конструкції.
  • Лимон і вода. Вони знадобляться для розчину.

У першу чергу потрібно зробити кислий розчин з соку лимона і води, він не дасть яблуку окислюватися і потемніти в процесі створення лебедя. Для такої кислої води знадобиться сік однієї половинки лимона на півлітра кип'яченої води.

Візьміть яблуко і розріжте його на три частини так, як показано на фото.

В одній з великих половинок зробіть прямокутний розріз, там буде кріпитися шия лебедя.

Тепер вирізаємо крила з одного боку і з іншого. Намагайтеся робити це якомога акуратніше, щоб у вас в руках не залишилися дві розрізані половинки, які не ріжте до кінця. Не забуваємо періодично збризкувати майбутнього лебедя кислою водою.

З серцевини, яку ми відокремили в самому початку, вирізаємо шию.

Вставляємо шию в заздалегідь зроблений отвір і милуємося результатом.

Робота готова, вітаємо !

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *