Вдома / Рецепти та харчування / Печиво на Новий рік: рецепти з імбиром, глазур’ю і з передбаченнями

Печиво на Новий рік: рецепти з імбиром, глазур’ю і з передбаченнями

Печиво на Новий рік: рецепти з імбиром, глазур’ю і з передбаченнями

Зміст

Улюблене заняття напередодні Нового Року – численні клопоти вдома і на кухні. Новорічне печиво можна приготувати самостійно. Приготоване печиво можна вішати на святкову ялинку як прикраса, складати в чарочки, обв’язувати шовковою стрічкою та дарувати близьким. Це не просто їжа, це вічний символ Нового Року! Саме красиве і дороге печиво, куплене в магазині, не зрівняється за смаком і ароматом з домашнім, яке приготовлено з любов’ю.

Рецепт печива на Новий Рік не обов’язково повинен бути складним і може складатися з інгредієнтів, які є під рукою. Нижче представлені цікаві, і в той же час прості рецепти.

Приготування:

  • Збийте розм’якшене масло і перемішайте з цукром.
  • Додати ванільну есенцію і яйце.
  • Борошно просіяти з сіллю і додайте в тісто.
  • Перемішайте тісто до м’якої консистенції, загорніть в харчову плівку і поставте на 30 хвилин у холодильник.
  • Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною не більше 3-5 мм і виріжте ялинки. Якщо хочете прикрасити печивом новорічне дерево, зробіть у ньому невеликі отвори.
  • Печиво покладіть на змащений маслом деко і випікайте в духовій шафі при температурі 190 градусів 8-10 хвилин.
  • Готове і остигле печиво прикрасьте різнобарвною глазур’ю та цукровими кондитерськими кульками. В отвори просуньте стрічки.
  • Красиве і смачне печиво на Новий Рік готово!

    ✄ — — — Печемо Новорічне Печиво // DIY


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • паперові смужки з надрукованими передбаченнями;
    • 4 білка;
    • 1 склянка борошна;
    • 1 склянка цукру;
    • 6 ст. л. рослинного масла;
    • 2 пакетика ваніліну на 10 гр;
    • ½ Ч. л. солі;
    • ½ Ч. л. крохмалю;
    • 8 ст. л. води.

    Продуктів, зазначених в інгредієнтах вистачає на 44 печива, тому і смужок з передбаченнями теж повинно бути 44 штуки.

    Етапи приготування:

  • У мисці перемішайте цукор, борошно, воду, сіль, крохмаль і ванільний цукор. Отриману масу збийте міксером.
  • Білки збийте окремо, додайте рослинне масло і знову збийте.
  • З’єднайте білки з тестом і збийте до однорідної маси.
  • На деко постеліть лист пергаментного паперу, на якій намалюйте кола діаметром 8 див (візьміть невелику кришку від банки).
  • Дотримуйтесь відстань між колами в 2-3 см, щоб печиво в майбутньому не слиплось.
  • Коли намальовані кола, пергамент змастіть вершковим маслом.
  • Використовуйте столову ложку і акуратно розкладіть тісто по колам. На кожне коло йде приблизно 1 столова ложка тесту.
  • Випікайте печиво в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. Готується печиво приблизно 11 хвилин.
  • Вийміть з духовки готову печиво, але залиште біля відкритої дверці, щоб воно не остигало і залишалося пластичним.
  • Швидко вкладіть у печиво передбачення і складіть навпіл, потім знову навпіл, прогинаючи дно об край склянки.
  • Печиво в процесі охолодження може втратити свою форму, тому рекомендується поміщати його в форму для випікання кексів або невелику чашку.
  • Як виготовляють печиво з передбаченнями ?


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 200 гр. вершкового масла;
    • 500 гр. борошна;
    • 200 гр. цукрової пудри;
    • 2 яйця;

    Прянощі:

    • 4 ч. ложки імбиру;
    • 1 ч. ложки гвоздики;
    • 2 ч. ложка кориці;
    • 1 ч. ложки кардамону;
    • 1 ч. ложки перцю запашного;
    • 2 ч. ложка какао;
    • 2 ст. ложка меду;
    • 1 ч. ложки соди;
    • сіль.

    Приготування:

  • Перемішайте в окремій мисочці кардамон, імбир, гвоздику, корицю, духмяний перець і соду. Всі спеції повинні бути знищені.
  • Додайте щіпку солі і знову перемішайте.
  • Просійте борошно і какао, додайте спеції, перемішайте. Какао надає печінкою темний відтінок. Якщо ви хочете, щоб випічка була світлою, не додавайте какао.
  • Розітріть цукрову пудру і масло міксером, додайте мед і яйце, збийте міксером. Густий мед трохи розігрійте.
  • В отриману масу додайте спеції і перемішайте міксером або руками.
  • У вас вийшло м’яке і злегка липке тісто. Його загорніть в харчову плівку і залишити на годину в холодильнику.
  • На пергаменті розкачайте пласт завтовшки 1-2 мм і виріжте фігурки, використовуючи формочки. При укладанні печива на деко дотримуйтесь невелику відстань, щоб воно не злипалося при випічці.
  • Печиво випікайте при 180 градусах 5-6 хвилин.
  • За традицією печиво розмальовують глазур’ю з цукру і білка з додаванням харчового барвника або без.

    ГОТУЄМО РІЗДВЯНЕ ІМБИРНЕ ПЕЧИВО | SWEET HOME


    Watch this video on YouTube

    ялинкова прикраса. Приготувати печиво нескладно, дотримуючись рецептом, описаним нижче.

    Інгредієнти:

    • 200 гр. масла вершкового;
    • 2 яйця;
    • 400 гр. борошна;
    • 120 гр. цукрової пудри;
    • сіль.

    Як приготувати:

  • Перемішайте борошно з сіллю і цукровою пудрою.
  • Наріжте кубиками масло і додайте в миску з борошном, перемішайте.
  • Отримане тісто вимішуйте до утворення крихти, додайте яйце і збийте міксером. Готове тісто повинно збитися в грудку.
  • Розкотіть тісто товщиною 3 мм і приберіть в холодильник на півгодини.
  • Виріжте фігурки з охолодженого тіста і знову покладіть в холод на 15 хвилин.
  • Випікайте в духовці близько 5-8 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Рецепт приготування глазурі, для якої знадобиться:

    • 400 гр. Цукрової пудри;
    • сік лимона;
    • 2 білка.

    Всі інгредієнти перемішайте і збийте міксером, поки маса не збільшиться в 2-3 рази. Глазур може бути різнобарвною, якщо замість лимонного соку додати, наприклад, сік буряка, моркви, смородини або шпинату, відвар шавлії.

    Як бачите, зовсім нескладно вдома спекти смачне печиво на Новий Рік! А рецептом з фото можна поділитися з друзями, щоб вони теж змогли порадувати близьких на свято.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *