Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з мандаринами — прості рецепти з фото

Пиріг з мандаринами — прості рецепти з фото

Пиріг з мандаринами — прості рецепти з фото

Зміст

Для приготування пирогів можна використовувати не тільки традиційні фрукти, але й цитрусові. Пироги з мандаринами припадуть до речі не тільки на свята, але і у звичайні дні, коли захотілося чого-небудь незвичайного і смачного.

Тісто:

  • 100 р. цукру;
  • 400 г. борошна;
  • пакетик розпушувача (20 р.);
  • олія – 200 р.;
  • 2 яйця;
  • цукор – 147 гр.

Начинка:

  • 12 мандаринів;
  • 120 р. сметани;
  • 2 ч. л. ваніліну;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 12 ч. л. цукру.

Етапи приготування:

  • Масло з цукром і яйцем добре змішайте і збийте.
  • Змішану з розпушувачем борошно просіяти. Замісіть тісто, якого повинне вийти еластичним і м’яким.
  • На застелену пергаментом форму викладіть тісто і рівно розподіліть по поверхні, зробіть бортики висотою в 2 див. Форму з тестом на 30 хвилин покладіть в холод.
  • Тепер час готувати начинку для пирога. Видаліть з очищених мандаринових часточок плівку.
  • Змішайте ванілін, сметану, борошно і цукор. Ретельно перемішуйте, цукор повинен розчинитися.
  • Красиво викладіть на тісто часточки мандаринів і залийте приготованим кремом.
  • Пиріг випікайте 45 хвилин. Тісто готового пирога повинно мати золотистий відтінок, а начинка не повинна розтікатися. Остиглий пиріг викладете на блюдо.
  • Змішайте корицю, пудру і тертий шоколад, посипте пиріг.
  • Тісто:

    • 2 ст. цукру;
    • 7 мандаринів;
    • 247 г борошна;
    • 247 г масла вершкового;
    • 20 гр розпушувача;
    • 4 яйця;
    • ванілін.

    Глазур:

    • сік лимона;
    • 150 г цукрової пудри.

    Приготування:

  • Збийте цукор і яйця до пишної піни. Всипте в отриману масу розпушувач, просіяне борошно і ванілін. Добре перемішайте. Можна збивати міксером.
  • Масло розтопіть і додайте в тісто, добре збийте.
  • Видаліть з очищених часточок мандаринів білі прожилки.
  • Постеліть в форму для випічки пергаментний папір і вилийте в неї тісто. Зверху викладіть часточки мандаринів.
  • Пиріг випікайте, поки він не стане золотистим при 180 градусах.
  • З лимонного соку і цукрової пудри приготуйте глазур, яка по консистенції повинна бути схожа на сметану. Полийте пиріг глазур’ю. Можна прикрасити свіжими ягодами і фруктами.
  • Тісто:

    • 390 р. борошна;
    • 2 яйця;
    • 290 р. вершкового масла;
    • 2 ст. цукру.

    Начинка пирога:

    • 7 мандаринів;
    • 600 гр. сиру;
    • 250 р. йогурту;
    • 1,5 склянки цукру;
    • кориця;
    • 2 яйця;
    • пудра цукрова.

    Поетапне керівництво:

  • Перемішати з яйцем, цукром і борошном розм’якшене масло. Приготуйте тісто і покладіть його на годину в холодильник.
  • Цукор розітріть з сиром, додайте в отриману масу йогурт і яйце. Злегка збийте масу блендером.
  • Розділіть на часточки очищені мандарини, з яких приберіть білі прожилки.
  • Покладіть тісто у форму і сформуйте високі бортики. Зверху залийте тісто сирною масою і викладіть часточки мандаринів.
  • Випікайте пиріг 40 хвилин. Перемішайте корицю з пудрою і посипте остиглий пиріг.
  • Мандариновий сирний пиріг виходить дуже смачним і ніжним. Можна використати свіжі ягоди для прикраси.

    «Mandarinen Schmand Kuchen» Пиріг з мандаринами.


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 4 яблука;
    • 2 мандарина;
    • 200 р. цукру;
    • 1,5 склянки борошна;
    • 6 яєць;
    • 200 р. вершкового масла;
    • розпушувач;
    • цукрова пудра.

    Приготування:

  • Щоб у тісті не утворювалися грудки, борошно просійте, з’єднайте з розпушувачем.
  • Збийте цукор з яйцями в окремому посуді. Додайте розм’якшене масло і борошно.
  • Замісіть тісто, яке має бути схожим на густу сметану. Якщо необхідно додайте ще борошна.
  • Очистіть яблука і мандарини від шкірки. Яблука наріжте скибочками і кубиками. Часточки мандаринів очистіть від плівки і наріжте. У тісто додайте фрукти і перемішайте.
  • Змастіть деко маслом і посипте цукровим піском. Викладіть часточки яблук. У тісто додайте нарізані кубиками яблука і мандарини, перемішайте, викладіть тісто зверху на часточки. Випікайте 40 хвилин. Готовий остиглий пиріг посипте пудрою.
  • ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ І МАНДАРИНАМИ НОВИНКА


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 390 р. вершкового масла;
    • 10 мандаринів;
    • пакетик розпушувача (20 г);
    • 390 р. цукру;
    • 4 яйця;
    • 390 р. борошна;
    • 490 р. сметани;
    • 2 пакетика ваніліну;
    • 150 р. шоколаду (гіркий або молочний).

    Приготування:

  • Перемішайте масло з цукром і збийте. По одному додайте в суміш яйця.
  • У суміш додайте ванілін, сметану, розпушувач і просіяне борошно. Добре перемішайте.
  • Мандарини очистіть від шкірки, кісточок і білої плівки.
  • Подрібніть шоколад в крихту, використовуючи блендер або крупну тертку.
  • Додайте шоколад з мандаринами в тісто і перемішайте.
  • Змастіть форму вершковим маслом і вилийте готове тісто.
  • Пиріг випікайте 45 хвилин при 180 градусах.
  • Пироги з мандаринами відмінно підійдуть для різдвяного та новорічного столу, а також можуть стати відмінним доповненням для гостей до чаю.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *