Вдома / Рецепти та харчування / Салати з червоною квасолею — смачні та прості рецепти

Салати з червоною квасолею — смачні та прості рецепти

 

Салати з червоною квасолею — смачні та прості рецепти

Зміст

Червона квасоля корисна для здоров’я і часто використовується в приготуванні різних страв і салатів. Є у квасолі вітаміни групи В, що сприятливо впливає на імунітет.

Якщо поєднати цей вид бобових з іншими овочами, користі буде в кілька разів більше. Салати з червоною консервируемой квасолею виходять дуже смачними.

Необхідні продукти:

  • 4 солоних огірка;
  • банку квасолі;
  • 300 р. яловичого м’яса;
  • сухарики;
  • цибулина червона;
  • перець болгарський;
  • ложка гірчиці;
  • зелень свіжа;
  • майонез;
  • листя салату.

Приготування:

  • Поріжте півкільцями цибулину, перець наріжте соломкою, а огірки невеликими брусочками.
  • М’ясо відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
  • Листя салату викладіть на блюдо, зверху цибулю і перець. Зверху овочів викладіть промиту червону квасолю. Кожен шар овочів перчіть і соліть.
  • Зверху квасолі викладайте огірки і м’ясо.
  • Гірчицю змішайте з майонезом і полийте салат. Залиште настоятися в холодильнику.

Можна всі інгредієнти перемішати і додати сухарики і зелень петрушки перед подачею. Сухарики краще покласти в салат безпосередньо перед подачею, щоб вони залишалися хрусткими і не втратили форму.

Дуже смачний салат з червоною квасолею готовий.

Іспанський салат з Квасолі — Empedrado de judías!


Watch this video on YouTube

Інгредієнти для приготування:

  • 200 р. червоної квасолі;
  • 100 курячого м’яса;
  • половина головки цибулі;
  • 2 картоплини;
  • майонез;
  • 2 яйця;
  • 120 р. моркви;
  • свіжа петрушка.

Етапи приготування:

  • Відваріть моркву, яйця і картоплю. Квасоля промийте.
  • Моркву натріть на тертці або тонко нашаткуйте.
  • Картоплю почистіть і дрібно поріжте смужками, яйця порізати кубиками і покладіть в миску з морквою.
  • Цибулю і свіжу зелень дрібно наріжте.
  • Зваріть куряче м’ясо і поріжте.
  • Інгредієнти змішайте, додайте квасолю, заправте майонезом і знову добре перемішайте.

Салат з копченою куркою і грибами


Watch this video on YouTube

Інгредієнти:

  • цибуля зелена;
  • 350 р. восьминога;
  • банку консервованої червоної квасолі;
  • 100 г червоної цибулі;
  • 50 р. сухариків;
  • 110 р. картоплі;
  • 50 г. вершків;
  • 20 р. молока;
  • шматочок масла вершкового;
  • 2 ложки червоного винного оцту;
  • петрушка.

Приготування:

  • У велику посуд з підсоленою водою додайте стебла петрушки, оцет, цибулю зелений, покладіть восьминога і варіть хвилин 10.
  • Картопля очистіть і зваріть в підсоленій воді.
  • Розігрійте вершкове масло, молоко і вершки і збийте з картоплею в легкий крем. Додайте перець і сіль.
  • Поріжте восьминога на шматки по 150 р. і обсмажте на оливковій олії до утворення скоринки.
  • Промийте квасолю і глазируйте в сотейнику, потім обсмажте з часником.
  • Викладіть на тарілку готову квасолю, зверху пюре з картоплі і восьминога. Готовий салат прикрасьте свіжою зеленню.

Етапи приготування:

  • Промийте квасолю і рукколу. Наріжте тонкими півкільцями цибулину. Перемішайте інгредієнти.
  • Часник і сир перемішайте в окремій мисочці, додайте меленого чорного перцю, сіль і масло. Всі збийте за допомогою блендера. У соус додайте лимон.
  • Все перемішайте і заправте соусом.

Сіль можна замінити соєвим соусом, який відмінно поєднується з червоною квасолею.

Салат з червоною квасолею, рецепт з фото якого описаний вище, виходить дуже ніжним. Готувати його можна не тільки на свята, але й коли не хочеться їсти важку їжу і хочеться чогось смачного і легкого.

Готуйте смачні салати з червоною квасолею та діліться фотографіями з друзями.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *