Вдома / Поради / Десерти з фруктів на Новий рік — рецепти з фото

Десерти з фруктів на Новий рік — рецепти з фото

Десерти з фруктів на Новий рік — рецепти з фото

Зміст

Аромат мандаринів та Кока-Коли створюють Новорічний настрій ще задовго до настання головного свята. Однак, смак деяких десертів теж змушує нас мимоволі зануритися в атмосферу Нового року.

На Новорічний стіл прийнято ставити кошик з фруктами. Але ми пропонуємо відійти від стандартного прикраси столу і приготувати десерти з використанням фруктів і улюблених солодощів.


Фруктово-шоколадне морозиво

Фруктове морозиво в шоколаді – це корисний і оригінальний десерт на Новий рік.

Для його приготування на 4 персони нам знадобиться:

  • банани – 2 шт;
  • палички для морозива (можуть підійти звичайні шпажки) — 4 шт;
  • темний чи молочний шоколад без добавок (горіхів, родзинок) — 100 г;
  • вершкове масло — 30 г;
  • кондитерська посипання в новорічному стилі (підійде і кокосова стружка) — 10 р.

Як приготувати:

  • Очищаємо банани від шкірки, розрізаємо їх навпіл, щоб вийшло 4 половинки, кожну надягаємо на паличку для морозива з боку розрізу і кладемо в морозилку на 5-7 хвилин.
  • Беремо шоколад ламаємо на маленькі шматочки, кладемо разом з вершковим маслом і ставимо растапливаться на пару або в мікрохвильову піч.
  • Дістаємо охолоджені банани і опускаємо в отриману глазур.
  • Обсипали поверх глазурі кондитерської посипкою.
  • Кладемо банани знову в морозилку до повного застигання глазурі і заморозки бананів.
  • Оригінальний десерт на Новий рік готовий! Таке смачне і корисне морозиво сподобається як дорослим, так і дітям.

    Спробуйте поекспериментувати і використовуйте замість банани і ківі, полуницю або яблука.

    Фруктове морозиво. Просто смачно!


    Watch this video on YouTube


    Рецепт зацукрованою журавлини

    Зацукрована журавлина — це ідеальний святковий легкий десерт на Новий рік! Його можна використовувати як закуску, так і прикрашати печива, торти або ж додати в келих шампанського.

    Рецепт приготування блискучою зацукрованою журавлини досить простий.

    Для цього вам знадобиться:

    • стакан води;
    • стакан цукрового піску;
    • 4 чашки свіжої журавлини (можна взяти заморожену, попередньо її розморозити при кімнатній температурі);
    • цукрова пудра.

    Як приготувати:

  • Зробіть простий сироп: з’єднайте склянку води і склянку піску в каструлі, потім
    нагрійте на середньому вогні і доведіть до кипіння, при цьому постійно помішуйте, поки цукор не розчиниться. Зніміть з вогню і остудіть протягом 5 хвилин.
  • Додайте по 1 склянці свіжої журавлини в сироп. Перемішайте так, щоб ягода покрилася сиропом.
  • Застеліть деко фольгою.
  • Зніміть журавлину і покладіть на деко.
  • Повторіть з рештою склянками журавлини і дайте їм висохнути протягом 1 години.
  • Прикрасьте журавлину цукровою пудрою. Готово!
  • Такий десерт на Новий рік дуже легко приготувати. До того ж, смак домашньої солодощі буде асоціюватися з Новим роком і створить святковий настрій.


    Фруктове канапе

    Фрукти на Новий рік присутні на кожному столі. А ось як їх святково прикрасити і що для цього знадобиться розглянемо далі.

    Інгредієнти:

    • банан;
    • виноград;
    • полуниця;
    • зефірки (краще всього підійдуть marshmallow);
    • шпажки або зубочистки.

    Як приготувати:

  • Розрізаємо банан на колечка.
  • Надаємо полуниці форму новорічної шапочки, відрізаючи листя.
  • Наколюємо на шпажку виноград, потім банан, полуницю і маленьку зефирку, як показано на картинці перед рецептом.
  • Якщо ви не розрахували і у вас залишилося багато фруктів, ви можете приготувати Фруктову Новорічну Ялинку, яка здивує гостей.

    Як зробити ФРУКТОВИЙ КАНАПЕ. Простий недорогий рецепт


    Watch this video on YouTube


    Фруктова Новорічна ялинка

    До вже наявних інгредієнтів додамо:

    • яблуко — 1 штука;
    • морква — 1 штука;
    • цукрова пудра — (за бажанням);
    • кокосова стружка — (за бажанням).

    Інструкція:

  • Підготуємо яблуко. Для цього виріжемо отвір за розміром задньої частини моркви.
  • Встановимо моркву на яблуко, закріпивши шпажками.
  • В отриману конструкцію вставимо шпажки так, щоб знизу були довші, щоб вийшло форма ялинки. Не забудьте поставити 1 шпажку в центр моркви для зірки.
  • Прикрашаємо ялинку різноманітними фруктами. Зірку рекомендується робити з твердих фруктів, наприклад, яблука.
  • Хто любить десерти якнайсолодше, посипте Новорічну красуню цукровою пудрою або кокосовою стружкою для додання пікантності.

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *