Вдома / Рецепти та харчування / Оселедець під шубою

Оселедець під шубою

Оселедець під шубою — рецепти російської салату

Зміст

В меню кожної господині є страви, які готуються на кожне свято. Салат оселедець під шубою відноситься до таких старим добрим рецептами.

Варіантів приготування страви безліч, і готують його не тільки шарами, але і рулетом або змішують всі інгредієнти. Спробуйте приготувати салат шуба цікавими рецептами з нашої статті.

Для приготування знадобиться:

  • 350 р. філе оселедця;
  • 350 р. моркви;
  • 300 р. картоплі;
  • 350 р. буряків;
  • цибулина середня;
  • майонез.

Приготування:

  • Відваріть моркву, картоплю та буряки. Готові овочі очистіть від шкірки і натріть на тертці в окремі миски.
  • Цибулю дрібно поріжте, оселедець очистити від кісток, залиште тільки філе і дрібно наріжте.
  • Першим шаром на блюдо накладайте картоплю, потім моркву, шматочки оселедця, цибулю і буряк. Зверху намажте майонезом і повторюйте шари. Коли сала буде готовий самий останній шар буряків повинен бути добре промазан майонезом.
  • Готову страву залиште в холодильнику просочуватися. Можна перед подачею зверху салату натерти жовток і прикрасити зеленню.

    Ну дууже смачний Салат Оселедець під Шубою!


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 3 яйця;
    • 4 середні картоплини;
    • 2 морквини;
    • 2 оселедця;
    • 2 буряків середнього розміру;
    • майонез;
    • 2 яблука;
    • цибулина.

    Етапи приготування:

  • Обробіть оселедець, філе наріжте дрібними шматочками, моркву, буряк і картоплю помийте і зваріть. Натріть кожен інгредієнт в готельну мисочку на тертці, попередньо очистивши від шкірки.
  • Яблука очистіть від серцевин і насіння, натерти на тертці. Використовуйте лимонний сік, окропивши їм яблука. Так вони не потемніють і збережуть свіжий вигляд.
  • Нашаткуйте цибулю, зварені круто яйця також пропустіть через крупну тертку.
  • Салат формуйте у такій черговості: викладіть на блюдо шар картоплі, оселедця і цибулі, змастіть зверху майонезом. Зверху викладіть моркву, буряк і яйця, знову змастіть майонезом. За бажанням шари з овочами можна трохи посолити. Наступний шар – картопля і яблука. Останній шар повинен бути з буряка. Зверху нанесіть майонез і залиште салат просочуватися в холодильнику.
  • Класичний салат оселедець під шубою готовий! Сім’я і гості оцінять незвичайний смак звичного страви.

    Інгредієнти для приготування:

    • авокадо;
    • 4 картоплини;
    • цибулина;
    • 3 моркви;
    • буряк;
    • половинка лимона;
    • майонез;
    • кисле яблуко;
    • 5 яєць;
    • 350 р. оселедця;
    • зелень.

    Приготування:

  • Відваріть овочі (крім цибулі), очистіть і натріть використовуючи тертку.
  • Зваріть яйця круто. Яблука очистіть і наріжте на 4 частини. Вийміть насіння і серцевини.
  • Авокадо має бути м’яким. Розріжте його навпіл і приберіть кісточку. Використовуючи чайну ложку, вийміть м’якоть, полийте авокадо соком лимона.
  • Дрібно поріжте філе оселедця кубиками або смужками. Нарубаєте крупно зелень, поріжте цибулину.
  • На плоске блюдо викладайте салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Шари повинні чергуватися у наступній послідовності: оселедець, цибуля, картопля, авокадо, морква, яблуко, буряк. Останній шар – майонезний. Прикрасьте салат «Шуба» зеленню і тертим жовтком.
  • Інгредієнти:

    • філе оселедця слабосолене;
    • 2 яйця;
    • майонез;
    • маленька цибулина;
    • 2 буряків;
    • 2 картоплини;
    • 2 моркви.

    Приготування:

  • Підготуйте необхідні продукти. Зваріть морква, картопля, буряк, яйця. Дрібно поріжте цибулю.
  • Зварені і очищені овочі і яйця натріть через тертку. Викладайте інгредієнти в окремі миски.
  • Оселедець наріжте невеликими шматочками.
  • Щоб було зручніше готувати рулет, скористайтесь килимком для приготування суші, який необхідно застелити харчовою плівкою. Так рулет буде легше формувати.
  • На килимок у формі прямокутника викладіть спершу буряк, потім картоплю, змастіть майонезом, посипте цибулею. Наступний шар з яєць, теж змастіть майонезом. Після цього покладіть шар моркви. Шматочки оселедця покладіть тільки з однієї сторони прямокутника.
  • Акуратно загорніть рулет, викладіть на блюдо і поставте в холод.
  • Оселедець під шубою рулетом


    Watch this video on YouTube

    На фото такий салат «Шуба» виглядає красиво. Зверху рулет прикрасьте візерунками з майонезу, зеленню або протертим вареним яєчним жовтком.

    Інгредієнти:

    • оселедець велика;
    • 300 р. картоплі;
    • 400 р. буряків;
    • 300 г моркви;
    • 20 р. ікри;
    • майонез;
    • 200 г. філе сьомги;
    • пучок зеленої цибулі;
    • 2 яйця.

    Етапи приготування:

  • Відваріть картоплю, моркву і буряк з шкіркою. Готові овочі натріть на тертці.
  • Відваріть яйця круто. Жовтки пропустіть через дрібну тертку, а білки через велику.
  • Наріжте кубиками філе оселедця, сьомгу наріжте смужками.
  • На блюдо покладіть спеціальну форму для салатів і приступайте до оформлення, викладаючи інгредієнти шарами в наступному порядку: буряк, сьомга, морква, картопля, оселедець, білки, морква, буряк. Всі шари покривайте майонезом.
  • Кожен шар посоліть.
  • Акуратно зніміть форму, прикрасьте салат зверху майонезом, тертими жовтками, зеленим рубаним луком і червоною ікрою.
  • Цікавий смак у салату вийде, якщо буряк і морква не варити, а запекти у фользі.

    Готуйте салат «Шуба» за рецептами з фото до святкового столу та дивуйте своїх гостей і близьких рецептами.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *