Вдома / Рецепти та харчування / Холодець з індички — покрокові рецепти

Холодець з індички — покрокові рецепти

Холодець з індички — покрокові рецепти

Зміст

Того, хто не любить жирну свинину, яка зазвичай береться для приготування холодцю, потрібно спробувати смачний рецепт холодцю з індички. Таке блюдо виходить корисним і дієтичним.

яловичини. У цьому рецепті холодцю з індички часник і моркву надають холодцю пікантність і солодкуватий смак.

Інгредієнти:

  • цибулина;
  • 2 гомілки индюшиные;
  • 4 л. води;
  • 4 зубчики часнику
  • лаврове листя;
  • морквина.

Приготування:

  • У каструлю покладіть гомілки, очищену від лушпиння цибулину і лаврове листя. Варіть бульйон три з половиною години.
  • Сиру моркву і часник порізати тонкими кружечками.
  • Через три з половиною години вийміть цибулю з каструлі з бульйоном і додайте моркву з часником. Варіть ще 30 хвилин.
  • Відокремте від кісток готове м’ясо і подрібніть. Процідіть бульйон.
  • У форму для холодцю покладіть шматочки м’яса, зверху моркву, влийте бульйон і залиште в прохолодному місці застигати.
  • Готується за цим рецептом холодець з індички без желатину.

    Дуже смачний холодець з індичкою та куркою (без желатину)


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти для приготування:

    • 2 моркви;
    • невеликий пучок свіжого кропу;
    • 2 крильця;
    • 1 плече індички;
    • листя лаврове;
    • цибулина;
    • 10 горошин перцю;
    • Кілька зубчиків часнику.

    Приготування:

  • М’ясо добре промийте і перевірте, чи не залишилося на шкірі пір’я. Бажано замочити м’ясо на 2 години в холодній воді.
  • Викладіть в чашу мультиварки всі інгредієнти, влийте воду, додайте спеції.
  • Варіть в режимі «Гасіння» 6 годин, або в скороварці, якщо вона в мультиварці є.
  • Коли спрацює сигнал, додайте в бульйон часник, увімкніть на хвилину режим «Випічка». Важливо, щоб бульйон закипів.
  • Поріжте на маленькі шматки м’ясо, рідину процідіть.
  • Моркву наріжте колечками, подрібніть зелень.
  • Розкладіть по формах м’ясо, свержу моркву і зелень, залийте акуратно бульйон. Холодець залиште на ніч застигати.
  • Рецепт холодцю з індички в мультиварці підійде тому, хто не хоче довго возитися.

    Інгредієнти для приготування:

    • маленький пакет желатину;
    • 2 индюшиные шийки;
    • головка цибулі;
    • 1 корінь пастернаку;
    • морквина;
    • 2 лаврових листки;
    • бутон гвоздики;
    • 3 горошини перцю;
    • корінь петрушки.

    Приготування:

  • Промийте шийки ретельно і розріжте кожну на 2 частини. Налийте півтора літра води і варіть. Коли бульйон закипить і з’явиться перша піна, поміняйте воду і варіть 3 години. Першу воду міняйте, щоб холодець вийде прозорим.
  • Після 2 годин варіння покладіть в бульйон очищені моркву, корінь пастернаку і цибулину, а також спеції: горошки перцю, гвоздику і лаврове листя. Тримайте на вогні ще пару годин. Наприкінці варіння води повинно залишитися близько половини літра.
  • Покладіть в бульйон корінь петрушки за 5 хвилин до кінця готування.
  • Шийки остудіть і відокремте уважно всі кістки від м’яса.
  • У гарячий бульйон додайте набряклий желатин, остудіть і процідіть.
  • Розкладіть м’ясо в посуд і влийте бульйон. Залиште застигати в холодильнику.
  • Рецепт холодцю з індички сподобається тим, хто любить ситні і в теж час низькокалорійні страви.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *