Вдома / Рецепти та харчування / Цезар з креветками — рецепти смачного салату

Цезар з креветками — рецепти смачного салату

Цезар з креветками — рецепти смачного салату

Зміст

Салат «Цезар» з креветками дозволяє відчути себе на морському курорті. Дівчата люблять цей салат через його низьку калорійність. Рецепт Цезаря з креветками простий, однак існує багато імпровізацій на тему салату. Сьогодні ми розглянемо різні рецепти цезаря з креветками, фото, а також відкриємо секрети, за допомогою яких вам вдасться зробити блюдо коронним.

Вам потрібно:

  • два листи салату;
  • половина батона хліба;
  • тринадцять креветок;
  • 80 грамів сиру «Пармезан»;
  • пара зубчиків часнику;
  • оливкова олія-на-віч;
  • великий помідор;
  • два яйця;
  • м’якоть лимона;
  • гірчиця не більше столової ложки;
  • сіль і перець.

Кроки приготування:

  • Відваріть яйця до стану «всмятку» і вийміть жовтки.
  • Переходьте до приготування сухарів. Наріжте хліб кубиками. Додайте часник на оливковій олії і посмажте хліб на сковороді на приготовленому складі.
  • На оливковій олії обсмажте креветки, а потім викладіть їх на серветку, щоб скло масло.
  • У блендері змішайте курячі жовтки, гірчицю, олію і спеції. Якщо консистенція занадто густа, то можете розбавити водою або додати ще масла.
  • Поріжте помідори і листя салату шматочками.
  • Натріть сир крупно
  • Змішати разом всі інгредієнти і заправте соусом. Цезар з креветками готовий до подачі!
  • Ну дууже смачний Салат Цезар з Креветками!


    Watch this video on YouTube

    Вам будуть потрібні:

    • салат Ромен – одна пачка;
    • сир Грана Падано – 50 р,;
    • креветки Королівські» — 10 штук;
    • столова ложка меду;
    • чайна ложка соку лимона;
    • оливкова олія;
    • половина батона хліба;
    • часник;
    • сухі трави, спеції та сіль;
    • одне яйце;
    • чверть чайної ложки гірчиці;
    • анчоуси – 4 штуки;
    • три краплі бальзамічного оцту.

    Спосіб приготування:

  • Розморозьте креветки, обполосніть їх водою і очистіть від панцира.
  • Покладіть креветки в миску, додайте спеції, трави, мед і оливкове масло. Перемішайте і маринуйте близько півгодини.
  • Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте креветки з двох сторін.
  • Приготуйте сухарики. Налийте в миску оливкове масло, додайте часник, батон Наріжте кубиками і обсмажте на сковороді з додаванням часникового масла.
  • Приготуйте соус. Зваріть яйце некруто і викладіть вміст в миску. Додайте гірчицю, лимонний сік і олію. Збийте інгредієнти блендером.
  • Порубаєте анчоуси на дрібні шматочки і додати в заправку. Капніть кілька крапель бальзамічного оцту і ще раз збийте блендером.
  • Далі візьміть посуд для самого цезаря. Порвіть листя салату, викладіть креветки, сухарики. Потріть сир і заправте салат соусом.
  • Салат «Цезар» з креветками [Рецепти Bon Appetit]


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • листя салату;
    • пара зубчиків часнику;
    • томати черрі 150 р.;
    • сир твердих сортів 80 р.;
    • батон хліба на сухарі;
    • оливкова олія;
    • 200 гр. очищених креветок;
    • 2 столові ложки майонезу;
    • яйце;
    • гірчиця – 0,5 чайної ложки.

    Що робити:

  • Наріжте хліб кубиками.
  • Змішайте масло з часником і обсмажте в суміші хліб і креветки.
  • Наріжте салат, томати та сир тоненькими скибочками.
  • Переходимо до приготування соусу. Відваріть яйце некруто. Змішайте яйце з майонезом, додайте гірчицю і розбавте оливковою олією до необхідної консистенції.
  • Змішайте всі елементи салату і заправте соусом.
  • Вам необхідні:

    • пучок салату;
    • сири Чеддер і Пармезан по 30 р.;
    • помідори черрі – одна упаковка;
    • мед — 1 чайна ложка;
    • яйце — 1 штука;
    • вустерський соус за смаком;
    • гірчиця — 1 чайна ложка;
    • оливкова олія — на-віч;
    • лимонна цедра — 1 чайна ложка;
    • сіль і перець;
    • багет французький без кірки;
    • часник — кілька часточок;
    • креветки королівські — 6 штук.

    Спосіб приготування:

  • У підсоленій воді відваріть креветки, а потім очистіть їх.
  • Готуємо заправку. Зваріть яйце некруто. Потім змішайте мед, гірчицю, вустерський соус, перець, сіль, лимон, часник, оливкове масло і яйце. Збийте все блендером.
  • Змішайте оливкову олію з часником, суміш посоліть і обсмажте в ній попередньо нарізаний. До речі, зробити це можна не тільки на сковороді, але і в духовці.
  • Поріжте помідори, зелень і натріть сири. Змішайте інгредієнти з креветками і заправте соусом. «Цезар» готовий до подачі.
  • vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *