Вдома / Рецепти та харчування / Морозиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Морозиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Морозиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Зміст

Домашнє морозиво виходить смачніше, ніж покупне. А головний плюс приготування морозива в домашніх умовах — відсутність підсилювачів смаку та аромату.

Ось такі інгредієнти знадобляться для приготування 1 порції морозива:

  • 1/2 склянки вершків;
  • 1 столова ложка цукру;
  • щіпка ванілі;
  • 1/4 чашки фруктів;
  • 1 великий щільний пакет;
  • 1 маленький щільний пакет;
  • кубики льоду;
  • 5 столових ложок солі.

Інструкція:

  • Помістіть вершки, цукор, ваніль і фрукти в маленький пакет і закрийте.
  • Заповніть великий пакет на 1/3 кубиками льоду і додайте сіль.
  • Покладіть маленький пакет великий і щільно запечатайте.
  • Струшуйте протягом 5 хвилин. Витягніть маленький пакет, відріжте куточок і видавіть морозиво в сервірувальний посуд.
  • Прикрасьте за бажанням. Домашнє морозиво готове!

    Ви можете урізноманітнити блюдо і додати шматочки шоколаду, горіхи, ягоди, сироп, кокосову стружку.

    Не соромтеся експериментувати! Удачі!

    Смакота морозиво за пару хвилин / Delicious food. Ice cream in a few minutes


    Watch this video on YouTube

    Потрібні такі інгредієнти:

    • 75 р. цукрової пудри;
    • 1 столова ложка ванільного цукру;
    • 200 мл. вершків 9%;
    • 500 мл. вершків 35%;
    • 4 яєчних жовтка.

    Як приготувати:

  • Змішаємо жовтки, цукрову пудру і ванільний цукор.
  • Перемішати вершки 9% і суміш з жовтками. Помішуючи, тримаємо на середньому вогні отриману суміш приблизно 10 хвилин (повинна загуснути).
  • Як тільки суміш загусне, зніміть з вогню і дайте охолонути, перш ніж помістити його в холодильник на кілька годин.
  • Збийте вершки 35% до загустіння. Додати збиті вершки в охолоджену суміш і добре перемішайте, використовуючи міксер.
  • Покладіть в контейнер, накрийте кришкою і охолоджують 45-50 хвилин.
  • Потім знову перемішувати міксером 1 хвилину.
    Повторіть 2-3 рази (кожні 45-50 хвилин). Після цього залиште в морозилці мінімум на 6 годин або на ніч.
  • Сервіруємо в чашечки і подаємо до столу! Приємного апетиту!

    Морозиво в домашніх умовах, радянський пломбір


    Watch this video on YouTube

     

    На 4 персони візьмемо:

    • 2 банана;
    • 1 столову ложку арахісової пасти (це для того, хто любить якнайсолодше).

    Приготування:

  • З допомогою виделки раздавливаем банани, додаємо арахісову пасту і гарненько перемішуємо.
  • Кладемо в контейнер і в морозилку мінімум на 2 години або на ніч!
  • Ласощі готово! Приємного апетиту!

    Таке морозиво добре буде поєднуватися з шматочками шоколаду або горішками замість арахісової пасти. А можна додати і те, і інше. Робіть по своєму смаку і їжте із задоволенням!

    Інгредієнти, які нам знадобляться:

    • 2 склянки молока;
    • 4 ст. ложки білого цукру;
    • 4 курячих яйця;
    • 2 чайні ложки ванільного цукру.

    Приготування:

  • Для початку відокремимо жовтки від білків. Білки нам не знадобляться. А ось жовтки ретельно перемішуємо з білим і ванільним цукром.
  • В отриману суміш наливаємо молоко і ставимо на вогонь. Постійно помішуючи на повільному вогні доводимо до кипіння.
  • Після цього пропустіть суміш через марлю перш, ніж вона почне густіти. Це необхідно, щоб домашнє морозиво з молока було без грудок. Дочекаємося охолодження і ставимо в холод.
  • Дістаємо, сервіруємо за смаком, подаємо до столу! Класичний смак молочного морозива в домашніх умовах сподобається кожному!

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *