Главная / Рецепти та харчування / Холодець в мультиварці — легкі та смачні рецепти

Холодець в мультиварці — легкі та смачні рецепти

Холодець в мультиварці — легкі та смачні рецепти

Зміст

Приготування холодцю в мультиварці займе мало часу. Кілька легких рецептів холодцю в мультиварці в нашій статті.

Інгредієнти:

  • 2 ноги яловичі;
  • 300 р. м’яса;
  • цибулина;
  • морквина;
  • часник і горошки перцю;
  • листя лаврове.

Приготування:

  • Розріжте вздовж суглобів ніжки і разрубите на частини, щоб вони помістилися в чашу мультиварки. Замочіть м’ясо і ніжки на 8 годин у воді, час від часу змінюючи її. Якщо є на шкірі плями або щетина, приберіть їх, використовуючи ніж.
  • М’ясо та ніжки покладіть в каструлю, влийте воду, покладіть овочі, лаврові листочки, перець, посоліть.
  • Кришку мультиварки закрийте і поставте холодець готуватися в режимі «Гасіння» на 6 годин.
  • Вийміть з бульйону готове м’ясо, поріжте на шматки і викладіть у форму.
  • У бульйон видавіть часник і процідіть. Рідина влийте у форму з м’ясом. Залиште в холоді застигати.
  • Варити холодець в мультиварці просто. Холодець в мультиварці можете залишити на ніч, а після приготування мультиварка перейде в режим підігріву.

    СМАЧНИЙ ХОЛОДЕЦЬ В МУЛЬТИВАРЦІ, ХОЛОДЕЦЬ, РЕЦЕПТ ХОЛОДЦЮ, ЯК ПРИГОТУВАТИ ХОЛОДЕЦЬ #РЕЦЕПТ ХОЛОДЦЮ


    Watch this video on YouTube

    пару ніжок. Желатин в рецепті не використовується, холодець і так відмінно застигає.

    Інгредієнти:

    • селера;
    • рулька;
    • 2 ніжки;
    • цибулина;
    • морква;
    • кілька зубчиків часнику;
    • корінь петрушки сухий;
    • 6 горошин перцю;
    • 3 бутона гвоздики;
    • листя лаврове.

    Етапи приготування:

  • Підготуйте м’ясні інгредієнти, добре промийте і поскобліть ножем і залишають у воді на пару годин.
  • У чашу покладіть м’ясо, овочі, сіль, лаврове листя і горошини перцю, порізаний селера. Залийте все окропом, так білок згорнеться відразу і бульйон не буде каламутним.
  • Закрийте кришку і поставте готуватися на 6 годин в режим «Гасіння».
  • Вийміть м’ясо, бульйон додайте часник і залиште на 5 хвилин прокипятиться. Для цього включіть режим «Варка на пару». Часник можна дрібно порізати або видавити.
  • Розберіть на волокна м’ясо, в ньому не повинно бути кісток. Укладіть у форму і залийте бульйоном. Дайте застигнути.
  • Форми можна використовувати як великі, так і маленькі (навіть ті, що призначені для випічки кексу). Свинячий холодець в мультиварці готовий!

    Готувати холодець в мультиварці-скороварці ще простіше! Вибирайте програму «Медленноварка» або «М’ясо» і встановіть час 90 хвилин.

    Інгредієнти:

    • 1600 р. курячої грудки або ціла курка;
    • 1 кг. курячих ніжок;
    • листя лаврове;
    • 4 зубчики часнику.
    • 2 цибулини;
    • морквина;
    • перець горошком.

    Приготування:

  • Ніжки промийте, кігті зріжте. Порубаєте на частини курку, всі м’ясні інгредієнти покладіть у воду на пару годин.
  • У чашу покладіть м’ясо та ніжки, очищені овочі, лаврове листя і перець, все посоліть і залийте воду, щоб продукти вкрилися повністю. Готуйте в програмі «Гасіння».
  • Додайте за 20 хвилин до закінчення варіння часник.
  • М’ясо відокремте від кісток, розріжте на шматочки. Ніжки якщо хочете, можете використовувати далі. З моркви вирізати кружечки для прикраси.
  • На дно форми покладіть моркву з зеленню, зверху шматочки м’яса і знову моркву з зеленню. Влийте проціджений бульйон. Залиште в холоді застигати.
  • Щоб на поверхні холодцю з курки в мультиварці не утворилося жирного шару, заливайте в форми вже остигнула рідина.

    vidpovidi