Вдома / Рецепти та харчування / Оладки з капусти — найсмачніші рецепти

Оладки з капусти — найсмачніші рецепти

Оладки з капусти — найсмачніші рецепти

Зміст

Готують різноманітні страви з капусти. Прості рецепти капустяних оладок. Можна приготувати оладки зі свіжої або квашеної білокачанної капусти, і навіть кольоровою.

Оладки з капусти – відмінне дієтичне блюдо, яке ідеально підходить тому, хто стежить за фігурою, але при цьому не бажає відмовлятися від смачної їжі.

Інгредієнти:

  • свіжа зелень;
  • 1600 р. капусти;
  • 2 цибулі;
  • 4 яйця;
  • борошно – 2 склянки;
  • сода — 1 ч. л.;
  • 2 склянки кефіру.

Приготування:

  • Змішайте кефір соду і в мисці.
  • Капусту очистити від верхнього листя, поріжте на шматки і натріть на тертці, додайте в миску з кефіром.
  • Цибулю теж пропустіть через тертку.
  • Порубаєте дрібно зелень, додайте з цибулею і яйцями в миску з іншими інгредієнтами.
  • Змішайте всі, поступово всипте борошно, посоліть.
  • Викладайте оладки в кипляче масло на сковороду, використовуючи ложку, і прожарюйте до коричневої скоринки.
  • До оладок з капустою на кефірі можна подавати варення або сметану.

    Оладки з Капусти, Ідеальні Ніжні Капустяні Оладки


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • сметана — 1 ст. л.;
    • 50 г. сиру;
    • 200 г капусти;
    • зелень свіжа;
    • борошно — 3 ст. л.;
    • яйце – 1 шт.;
    • розпушувач — ¼ ч. л.

    Етапи приготування покроково:

  • Тонко нашаткуйте капусту і опустіть ненадовго в підсолену киплячу воду. Так капуста стане м’якше.
  • Відкиньте капусту на друшляк і залиште остигати. З неї стече зайва вода.
  • Зелень порубаєте й змішайте з капустою.
  • Додайте в миску з капустою розпушувач і просіяне борошно, трохи посоліть, додайте сметану, яйце. Поставте на півгодини в холодильник.
  • Духовка повинна добре прогрітися, тому включіть її за 20 хвилин до випікання оладок.
  • На деко постеліть пекарську папір і викладіть оладки. Вже через 10 хвилин запікання оладки піднімаються і стають пишними. Загальний час приготування займає 20 хвилин.
  • Подавайте до столу готові і рум’яні оладки з капусти з сиром гарячими.

    Необхідні інгредієнти:

    • капуста – 1 качан;
    • 2 яйця;
    • борошно — 4 ст. л.
    • 3 ст. л. сметани.

    Приготування:

  • Розділіть на суцвіття капусту промийте їх.
  • Замочіть суцвіття на 40 хвилин у підсоленій холодній воді.
  • Обсушіть суцвіття і подрібніть, використовуючи тертку.
  • Подрібнену капусту у мисці змішайте з яйцями, додайте сметану, щіпку солі і соди, просіяне борошно.
  • Добре прожарте кожен оладок до золотистої скоринки.
  • Можна відварити капусту в киплячій воді, покласти в тісто інші спеції, наприклад паприку або мелений перчик. Замість сметани можна взяти майонез.

    Дуже Смачні Оладки з Цвітної Капусти за 5 Хвилин (Cauliflower Pancakes)


    Watch this video on YouTube

    Потрібно:

    • 2 кабачка;
    • Капуста — 200 р.;
    • 7 ст. л. борошна;
    • яйце – 2 шт.;
    • пара зубків часнику;
    • Зелень свіжа;

    Етапи приготування:

  • Натріть на тертці кабачки. Капусту дуже дрібно нашаткуйте, можна пропустити через тертку.
  • Змішайте в мисці овочі і додайте яйця. Збивайте масу ложкою до утворення пінки.
  • Часник подрібніть через прес, дрібно наріжте зелень і додайте до інгредієнтів.
  • Посоліть, додайте за бажанням меленого перцю, додайте борошно, перемішайте добре.
  • Тісто має бути як на оладки – густе і не розтікатися.
  • На середньому вогні смажте оладки до коричневої скоринки з кожної сторони.
  • Цей рецепт оладок з капусти один з найбільш смачних, завдяки вдалому поєднанню продуктів.

    Інгредієнти:

    • 400 г капусти квашеної;
    • 2 цибулини;
    • 2 яйця;
    • 2 щіпки соди;
    • борошно 3 скл.;
    • цукор — 1 ч. л.

    Приготування:

  • Замочіть капусту в холодній воді і покладіть в холодильник на 2 години.
  • Поріжте або пропустіть капусту через м’ясорубку.
  • Дрібним кубиком поріжте цибулину і підсмажте.
  • Змішайте в мисці яйце, капусту, смажену цибулю і цукор. Можна трохи посолити.
  • Всипте до інгредієнтів соду з борошном. Добре перемішайте тісто.
  • Смажте в розігрітому маслі.
  • Здивуйте сім’ю і приготуйте оладки не із звичайного тіста, а з корисних і свіжих овочів.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *