Вдома / Рецепти та харчування / Лагман в домашніх умовах: рецепт страви азіатської

Лагман в домашніх умовах: рецепт страви азіатської

Лагман в домашніх умовах: рецепт страви азіатської

Зміст

Хочете здивувати кулінарною майстерністю – радимо приготувати лагман в домашніх умовах. Це просте, але дуже ситне блюдо прийшло до нас з азіатських країн. Готувати лагман у домашніх умовах легко, достатньо мати необхідні інгредієнти, головний з яких – спеціальна локшина. Придбати локшину можна в спеціалізованих магазинах, де продаються продукти для приготування азіатських страв. Хоча можна використовувати і звичайні спагетті.

Впевнені, що такої страви домашні будуть ради. Ми розглянемо кілька найкращих рецептів і розповімо, як варити смачний лагман в домашніх умовах покроково.

Вам будуть потрібні:

  • 350 грамів курячого м’яса;
  • одна упаковка спагеті;
  • картоплю в кількості чотирьох штук;
  • цибуля – три головки;
  • два помідори середньої величини;
  • морква – одна штука;
  • два солодких перцю;
  • маленька упаковка томатної пасти (близько 60 грамів);
  • рослинна олія;
  • зелень, спеції, сіль за смаком;
  • кілька зубчиків часнику.

Як приготувати:

  • Локшину зваріть в підсоленій воді.
  • У глибокій сковороді на рослинному маслі обсмажте цибулю, м’ясо, моркву і томатну пасту.
  • Далі наріжте перець і часник і все надішліть на смаження м’яса. Потім додайте нарізані помідори і зелень.
  • Наріжте дрібними кубиками картоплю. Додайте в сковороду дві склянки води і кладіть картоплю.
  • М’ясо з картоплею і овочами тушкуйте на невеликому вогні протягом 20 хвилин під кришкою.
  • Щоб соус був більш ароматним додайте спеції. Лагман з курки в домашніх умовах готовий!
  • Лагман з саморобною локшиною


    Watch this video on YouTube

    Для цього рецепта необхідні:

    • кілограм свинини, можна трохи менше;
    • один болгарський перець;
    • дві морквини;
    • головка ріпчастої цибулі;
    • три-чотири невеликих помідора;
    • рослинна олія;
    • близько чотирьох картоплин;
    • три зубчики часнику;
    • дві склянки води;
    • коріандр, паприка та інші спеції-на-віч;
    • спеціальна локшина – півкіло.

    Спосіб приготування:

  • Встановіть режим «Смаження» на мультиварці. І обсмажте нарізане шматочками м’ясо з усіх боків протягом п’ятнадцяти хвилин.
  • За дві хвилини до закінчення процесу додайте нашатковану цибулю.
  • Моркву і картоплю наріжте кубиками і додайте до м’яса. Потім додайте нарізаний перець і часник.
  • Налийте в чашу мультиварки води і покладіть спеції. Гарненько перемішайте і готуйте на режимі «Гасіння» не менше години.
  • Блюдо подавати гарячим.
  • До речі, за таким же рецептом ви можете приготувати узбецький лагман з баранини.

    Ну дууже смачний — Лагман!


    Watch this video on YouTube

    Для приготування страви потрібні:

    • яловичина 400 гр;
    • одна морквина;
    • бакалажан – 200 гр;
    • томатна паста – 100 гр;
    • редька– 100 гр;
    • петрушка, лавровий лист за смаком;
    • локшина – 300 гр;
    • рослинна олія;
    • бульйон – 2 літри;
    • спеції.

    Як приготувати:

  • Готування лагмана в домашніх умовах не займе багато часу. Спочатку необхідно нарізати м’ясо невеликими шматочками, а далі обсмажити до золотистої скоринки у «утятнице», де буде готуватися лагман. Додаємо води і тушкуємо до готовності.
  • Нарізаємо овочі (баклажани, редьку та моркву – кубиками). Обсмажуємо овочі, крім картоплі, на сковороді з додаванням масла.
  • Додаємо овочі та картоплю до м’яса і заправляємо бульйоном. Далі кладемо спеції і зелень.
  • Локшину необхідно приготувати окремо. А перед подачею залити приготованим стравою.
  • Як ви бачите, приготувати лагман в домашніх умовах під силу кожній людині. Ви можете варити страву на плиті або ж скористатися мультиварка. У будь-якому випадку, ви залишитеся задоволені результатом. Лагман чудово підійде для обіду і вечері. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш дієтичне харчування, то лагман можна приготувати на основі м’яса індички або кролика.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *