Вдома / Рецепти та харчування / Гранатовий браслет — смачні рецепти салату

Гранатовий браслет — смачні рецепти салату

Гранатовий браслет — смачні рецепти салату

Зміст

Салат «Гранатовий браслет» – це святкове блюдо, яке виглядає дуже барвисто і оригінально. Форма у вигляді широкого кільця і посипані зверху зерна граната надають ефектний зовнішній вигляд. Готують з рибою, м’ясом курки, грибами або яловичиною.

Необхідні інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • майонез;
  • 2 морквини;
  • 2 буряків;
  • 300 р. м’яса курки;
  • 3 картоплини;
  • 2 зубки часнику;
  • цибулина;
  • 2 плоду граната;
  • стакан волоських горіхів.

Приготування.

  • Відваріть буряк, яйця, моркву і картоплю. Готові продукти очистіть і пропустіть через тертку в окремі миски.
  • Відваріть курку в підсоленій воді і тонко поріжте соломкою. Обсмажте.
  • Посмажте порізану півкільцями цибулину.
  • На сухій сковорідці обсмажте горіхи подрібніть у велику крихту качалкою.
  • Приготуйте заправку для салату, з’єднавши майонез з видавленим часником.
  • Посередині страви поставте склянку і викладайте салат шарами у послідовності: картопля, буряки, морква, горіхи, частину м’яса, смажену цибулю, підсолені яйця, друга частина м’яса, буряк. Майонезом змащуйте всі шари.
  • Витягніть з плодів зерна граната і посипте салат з усіх боків, з боків і зверху. Стакан вийміть, можна посипати трохи зерен у внутрішній частині салату.
  • Якщо ви берете копчену курку, обсмажувати її не потрібно. Щоб класичний салат «Гранатовий браслет» виглядав красивіше, страва беріть велике.

    САЛАТ «ГРАНАТОВИЙ БРАСЛЕТ»


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • плід граната;
    • 150 р. сметани;
    • 100 р. майонезу;
    • цибулина;
    • 150 р. сиру;
    • 2 яйця;
    • 340 р. тунця (консервований).
    • 2 яблука кислих.

    Етапи приготування.

  • Натріть через тертку сир і варені яйця.
  • Тонко нашаткуйте цибулю.
  • Майонез перемішайте зі сметаною, можна додати солі і меленого перцю.
  • З рибної консерви злити олію, приберіть кісточки і рибу розімніть виделкою.
  • Яблука очистіть від шкірки і тонко наріжте соломкою.
  • На тарілку встановіть склянку в середині і укладайте шарами салат.
  • Першим шаром – риба, потім – половина порції яєць з сиром, цибуля, яблука, друга частина сиру з яйцями. Всі шари не забувайте змащувати соусом.
  • Гранат розберіть на зерна і посипте салат зверху і з боків. Вийміть склянку.
  • Салат повинен просочитися близько 3 годин на холоді.

    гранатовий браслет салат новорічний рецепт


    Watch this video on YouTube

    Потрібно:

    • 200 р. сиру;
    • 350 р. копченої курки;
    • 200 р. печериць солоних;
    • майонез;
    • 1 гранат;
    • 100 г волоських горіхів;
    • 4 яйця;
    • 2 середні буряків;
    • цибулина.

    Приготування поетапно:

  • Зваріть яйця і буряк. Цибулину дрібно наріжте.
  • Кубиком поріжте дрібно курку. Яйця, сир і буряк пропустіть через тертку.
  • Подрібніть гриби. Використовуючи блендер, з горіхів зробіть крихту.
  • Гранат очистити і вийміть зерна.
  • Викласти салат шарами, в центрі страви встановивши склянку.
  • Шари повинні чергуватися: курка з цибулею покрита майонезом, гриби, буряк, теж покриті шаром майонезу, горіхи і яйця. Салат покрийте майонезом і прикрасити гранатовими зернятами. Приберіть склянку.
  • Можна замість печериць взяти для салату солоні гливи, лисички або опеньки. Перед подачею допускається прикраса салату свіжої рубаною зеленню. Щоб до склянці не прилипали інгредієнти, змастіть його соняшниковою олією.

    Інгредієнти:

    • 250 г яловичини;
    • 2 картоплі;
    • 1 морквина;
    • плід граната;
    • буряк;
    • майонез;
    • 2 яйця;
    • цибулина;

    Етапи приготування:

  • Відваріть окремо м’ясо, яйця і овочі: моркву, картоплю та буряки.
  • Поріжте кубиками яловичину, яйця відварні овочі пропустити через тертку.
  • Цибулю поріжте кубиками і обсмажте.
  • Викладайте шарами салат на блюдо, не забудьте встановити посередині склянку.
  • Першими викладіть м’ясо, потім моркву, картоплю з цибулею, буряк, знову шар м’яса, яйця, буряк. Шари просочуйте майонезом. Готовий салат рясно посипте зернятками граната з усіх боків. Витягніть склянку і залиште салат просочуватися.
  • Можна відварювати моркву і картоплю разом з м’ясом.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *