Вдома / Рецепти та харчування / Бутерброди на святковий стіл — смачні рецепти

Бутерброди на святковий стіл — смачні рецепти

Бутерброди на святковий стіл — смачні рецепти

Зміст

Бутерброд придумали дуже давно, і донині цей вид закуски присутня в повсякденному і святковому меню. Бутерброди на святковий стіл можна готувати різні, зазвичай начинка йде в поєднанні з хлібом.

Для свят можна приготувати маленькі бутерброди-канапе або красиво оформлені бутерброди з рибою, м’ясом і овочами. Випробуйте святкові рецепти бутербродів, які сподобаються всім.

Інгредієнти:

  • 4 шматка слабосоленої сьомги;
  • 4 шматка хліба житнього;
  • олія оливкова — 2 ст. ложки;
  • йогурт натуральний – 5 ст. ложок;
  • 4 ч. ложки червоної ікри;
  • червоне яблуко;
  • спеції;
  • гірчиця зерниста – чайна ложка;
  • свіжа зелень.

Приготування поетапно:

  • Яблуко дрібно поріжте, порубаєте зелень. Обидва інгредієнти перемішайте.
  • Додайте до яблука з зеленню йогурт, ікру, олія оливкова, гірчицю, мелений перчик і сіль.
  • Підсушіть шматки хліба на сковороді або в тостері і змастіть оливковою олією.
  • На кожен шматочок хліба викладете шматок сьомги і півтори ложки готової суміші.
  • До столу бутерброди можна подавати відразу після приготування. В якості зелені для бутербродів використовуйте петрушку або селеру.

    Бутерброди сонечка


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 16 скибочок батона;
    • банка шпротів;
    • 3 яйця;
    • листя салату;
    • 7 помідорок черрі;
    • свіжий огірок;
    • майонез;
    • пучок кропу, петрушки та зеленої цибулі.

    Етап приготування:

  • Підсушіть на деку шматочки батона до карамельного кольору.
  • Зелень свіжу дрібно порубаєте. Огірок і помідори поріжте кружальцями.
  • Зваріть яйця і подрібніть виделкою в дрібну крихту.
  • Яйця і зелень, перемішайте з майонезом.
  • Готовою сумішшю змастіть скибочки батона, приблизно в сантиметр шаром.
  • На кожен шматочок хліба вкладіть гурток огірка, помідори і по 2 шпрота. Прикрасьте гілочками зелені.
  • Красиво викладіть на великому блюді бутерброди, на середину покладіть листя салату і кілька помідорів черрі.
  • Щоб гарний зовнішній вигляд святкових бутербродами зі шпротами не був зіпсований стікаючим маслом, перед тим як викладати шпроти на хліб, викладіть їх на паперовий рушник.

    Бутерброди зі шпротами.Святковий стіл!


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • оселедець слабосолона – 150 р.;
    • 2 плоду ківі;
    • свіжа зелень;
    • хліб чорний;
    • сир вершковий – 100 р.;
    • помідор.

    Приготування:

  • Щоб вийшли гарні бутерброди, потрібно змінити форму шматочків хліба. Для цього виріжте м’якоть хліба, використовуючи склянку або келих. Вийдуть кругляш без скоринок.
  • Шматочки хліба змастіть вершковим сиром.
  • Очистіть ківі і поріжте тонкими кружками. Помідори і філе оселедця ріжте невеликими скибочками.
  • На хліб викладіть ківі, два шматочки оселедця і між нарізати помідори.
  • Прикрасьте кожен бутерброд гілочкою свіжої зелені.
  • Ківі добре доповнює оселедець, роблячи смак багатше і яскравіше. Для прикраси підійде свіжий кріп, петрушка або зелену цибулю.

    «Кучеряві» бутерброди на святковий стіл. Рецепт на Новий Рік 2017


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 150 р. сиру;
    • 200 г шинки;
    • огірок свіжий;
    • оливки;
    • помідор.

    Приготування:

  • Поріжте Кубиками сир, огірок і шинку. Не забувайте, що інгредієнти повинні бути однакові по формі, щоб канапе виглядало красиво.
  • Помідор вибирайте твердий, щоб при нарізці він не втратив форму. Поріжте овоч шматочками розміром з іншими інгредієнтами.
  • Зберіть канапе. На шпажку нанизуйте шматочок сиру, потім помідор, шинку і огірок. В останню чергу нанизуйте оливки.
  • Канапе викладіть на плоске блюдо. При подачі прикрасьте блюдо свіжою зеленню і салатними листям.
  • Сир для канапе можна використовувати будь-якого сорту. Замість шинки підійде ковбаса. Інгредієнти при формуванні канапе можна міняти місцями на ваш розсуд.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *