Вдома / Рецепти та харчування / Печінковий торт — найсмачніші покрокові рецепти

Печінковий торт — найсмачніші покрокові рецепти

Печінковий торт — найсмачніші покрокові рецепти

Зміст

Печінка – дуже поживний продукт, з якого готують смачні страви, салати і закуски. Одним з найпопулярніших є печінковий торт. Блюдо користуються популярністю і у багатьох господинь.

Готувати вдома печінковий торт з печінки птиці, а також яловичої або свинячої печінки.

Інгредієнти:

  • кілограм печінки індички;
  • 400 г грибів;
  • майонез;
  • молоко — 100 мл;
  • 60 г борошна;
  • 2 цибулини;
  • 4 яйця;
  • спеції;
  • зелень.

Етапи приготування:

  • Використовуючи блендер або м’ясорубку, подрібніть цибулю і печінку, додайте молоко.
  • Додайте до печінки з цибулею сіль, 2 яйця і борошно, перемішайте.
  • З суміші випікати коржі на сковороді з рослинним маслом.
  • Поріжте дрібно гриби і обсмажте. Додайте меленого перцю і сіль.
  • Кожен корж промажте майонезом і викладіть начинку з грибів. Сформуйте торт.
  • Решта 2 яйця відваріть і подрібніть зі свіжою зеленню, посипте торт і залиште просочуватися в холодильнику.
  • За бажанням в обжарку з грибами можна додати моркву і цибулю. Важливо під час приготування добре обробити печінка, зняти плівку та промити кілька разів.

    Печінковий торт


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 4 цибулини;
    • 1 кг. печінки;
    • 6 морквин;
    • 3 яйця;
    • майонез – 6 ст. ложок;
    • мелений перець і сіль;
    • півсклянки борошна;
    • сметана – 4 ст. ложки;
    • петрушка та салатні листя.

    Приготування:

  • Приготуйте начинку для торта. Цибулини очистіть, наріжте кожну на 4 частини. Обсмажте овочі на сковороді до м’якості і золотистого кольору.
  • Морква пропустити через тертку і додайте до цибулі, тушкуйте під кришкою на слабкому вогні, посоліть.
  • Одне яйце відваріть. Воно знадобиться для прикраси торта.
  • Печінка промийте, видаліть прожилки, пропустіть через м’ясорубку. У суміш додайте яйця і борошно, сіль, сметану, мелений перець.
  • Перемішуйте тісто до однорідності.
  • Посмажте з тіста млинці. Вони можуть бути тонкими або товстими, кому як подобається.
  • Тепер формуйте торт. Кожен млинець покрийте майонезом і викладайте на нього овочеву начинку.
  • Готовий торт прикрасити листям салату, зеленню і протертим яйцем.
  • Зазвичай готують печінковий тор з морквою і цибулею. В якості начинки можна використовувати томати, кабачки або баклажани, насіння і горіхи, курагу, родзинки, чорнослив. Начинка може бути і солодкою. З печінкою добре поєднуються яблука, журавлина та інші кислі ягоди.

    Печінковий торт


    Watch this video on YouTube

    домашній або замінити його сметаною.

    Інгредієнти:

    • 500 мл молока;
    • 600 р. печінки;
    • 100 р. масла (маргарин);
    • сіль;
    • склянка борошна;
    • 2 морквини;
    • 4 яйця;
    • майонез;
    • 2 цибулини.

    Приготування:

  • Очистіть і промийте печінку, поріжте на шматочки і подрібніть в м’ясорубці. Можна використовувати блендер. Важливо, щоб у печінковому пюре не було грудок.
  • У мисці збийте молоко з яйцями і додайте розтоплене масло.
  • Змішайте суміш з яєць і молока з печінкою, додайте ложку рослинного масла і сіль.
  • Порціями додайте борошно, щоб не вийшло дуже густе тісто.
  • Приготуйте з тіста млинці і залиште остигати.
  • Кубиком наріжте цибулю, натріть моркву на тертці. Обсмажте овочі, можна трохи протушкувати, додавши води.
  • З млинців і начинки зберіть торт. Кожен корж покрийте майонезом і начинкою.
  • Готовий торт обмажте майонезом до країв і зверху. Прикрасити можна свіжими помідорами, зеленню або вареним яйцем.
  • Печінковий торт з печінки яловичої можна ще прикрасити тертим сиром або трояндочками з овочів, зеленим горошком або маслинами.

    Ну дууже смачний — Печінковий Торт!


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • печінка – 600 р.;
    • майонез – стакан;
    • 100 г. борошна;
    • 2 яйця;
    • півсклянки молока;
    • часник – 3 зубки;
    • 3 морквини;
    • 3 цибулини.

    Приготування поетапно:

  • Моркву пропустити через тертку, цибулю нашаткуйте. Обсмажте овочі.
  • Майонез перемішайте з видавленим часником і сіллю. Можна додати перець мелений.
  • Печінка очистіть від плівки і помийте. Нарізати шматками і подрібніть в кашку.
  • В печінку додайте борошно, яйця і молоко. З тіста посмажте коржі.
  • Поки млинці теплі починайте формувати торт. Змащуйте коржі майонезом, рівномірно розподіліть начинку.
  • Готовий торт прикрасити і дайте просочитися. Коли печінковий торт добре просочений, він набагато смачніше.
  • Печінковий торт за рецептом смачного готовий. Можна в начинку нарубати солоних огірків. Кислинка зробить смак торта цікавіше і незвичніше.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *