Вдома / Рецепти та харчування / Картопляний салат — рецепти смачного частування

Картопляний салат — рецепти смачного частування

Картопляний салат — рецепти смачного частування

Зміст

Картопляний салат готують у багатьох країна світу, особливо його люблять американці. Картопля поєднується з овочами, грибами, сиром та м’ясом. Заправка картопляного салату може бути з звичайного рослинного масла, лимонного соку, майонезу або оцту.

Рецепти картопляного салату різноманітні, але кожен виходить дуже смачним.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 2 стебла селери;
  • 20 р. діжонської гірчиці;
  • кілограм картоплі;
  • цибулина;
  • 200 р. майонезу;
  • 20 р. гірчиці з насінням.
  • 1 болгарський перець;

Приготування:

  • Картоплю відваріть з шкіркою, остудіть і очистіть. Поріжте кубиками.
  • Селеру і цибулю нашаткуйте дрібно.
  • Перець порізати квадратиками. Середніми шматочками наріжте зварені яйця.
  • З майонезу і двох видів гірчиці приготуйте соус: змішайте і додайте спеції за смаком.
  • Салат заправте готовим соусом і добре перемішайте, дайте просочитися.
  • Салат виходить легким і дуже добре втамовує голод.

    Картопляний салат рецепт Як приготувати салат з картоплі — Голодний Чоловік, Випуск 87


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • огірок свіжий;
    • 2 картоплі;
    • цибулина;
    • морквина;
    • 20 мл кунжутного масла;
    • 30 мл соєвого соусу;
    • апельсин;
    • 40 мл оливкової олії;
    • шматочок імбиру;
    • 2 зубки часнику;

    Приготування:

  • Поріжте соломкою моркву, цибулю і огірок.
  • Приготуйте заправку для салату. Часник дрібно наріжте, подрібніть на дрібній тертці апельсинову цедру і імбир. Додайте до інгредієнтів олія кунжуту і оливок, соєвий соус.
  • Картоплю нарізати спочатку тонкими шматочками, потім соломкою і обсмажте в олії.
  • Готову картоплю позбавте від зайвого масла, виклавши на паперовий рушник.
  • У салатнику змішати інгредієнти і заправте соусом.
  • Виглядає салат дуже апетитно і красиво. Картопля виходить тонкої і хрусткою.

    Корейська картопляний салат Камди-ча — Рецепт Бабусі Емми


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • цибулина;
    • 8 картоплин;
    • 4 стебла селери;
    • 3 т. л. яблучного оцту;
    • майонез;
    • 3 ст. л. гірчиці.

    Приготування:

  • Відваріть картоплю в мундирі. Дрібно поріжте цибулю з селерою.
  • Картоплю порізати середніми кубиками, шкірку можна не знімати.
  • У мисці змішайте картоплю з селерою, цибулею, додайте гірчицю, оцет. Можна за бажанням посолити і посипати салат свіжим рубаним кропом. Перемішайте з майонезом.
  • Можна є такий картопляний салат з чіпсами. Якщо ви любитель гострого і солоного, готуйте американський картопляний салат з огірками: маринованими або гострими.

    Американський картопляний салат — Справа смаку


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 2 свіжих огірка;
    • кілограм картоплі;
    • цибулина;
    • ростить. олія — 4 ст. л.;
    • оцет яблучний – 3 ст. л.

    Приготування:

  • Очистіть картоплю і поріжте великими, але тонкими скибочками. Варіть в підсоленій киплячій воді не більше 7 хвилин.
  • Відкиньте картоплю на друшляк і охолодіть.
  • Через крупну тертку пропустіть огірки, дрібно наріжте цибулину.
  • Огірки перемішайте в салатниці з цибулею.
  • У мисочці змішайте оцет з маслом і збийте за допомогою віночка.
  • Картоплю змішайте з овочами, додайте заправку. За бажанням можна додати меленого перцю і солі.
  • Краще використовувати сорти картоплі, які не розварюється. Так овоч не втратить своєї форми і не перетворить салат в кашу.

    КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • цибулина велика червона;
    • 400 г картоплі;
    • пучок свіжої зелені;
    • 80 р. бекону;
    • 100 свіжих печериць;
    • 2 ст. л. гірчиці із зернами;
    • ложка столова оцту;
    • 3 ст. л. олії;
    • 2 щіпки цукру і меленого перцю.

    Етапи приготування:

  • Картоплю нарізати середніми шматками і відварити в підсоленій воді.
  • Цибулю наріжте півкільцями і замаринуйте, перемішавши з перцем, цукром і оцтом. Щоб цибуля мариновался швидше, пам’ятаєте його трохи руками.
  • Для салату потрібно приготувати гірчичну заправку. Змішайте гірчицю з зернами і маслом рослинним або оливковою. Суміш злегка збовтайте віночком.
  • Невеликим кубиком поріжте бекон.
  • З грибів подрежьте ніжки і очистіть плівку, наріжте на пластинки.
  • Обсмажте бекон і гриби окремо.
  • Коли картопля звариться, злити воду, поріжте шматочками і відразу залийте заправкою з гірчиці. Потрясіть картоплю в закритому посуді. Ложкою заважати не потрібно, щоб картопля не розлізлося. Додайте бекон.
  • До картопляного салату з беконом додайте гриби і цибулю без маринаду, який необхідно добре віджати.
  • Готовий салат посипте рубаною свіжої зеленню.
  • Картоплю необхідно полити заправкою відразу після готовності, поки він гарячий. Тоді салат вийде смачним. Бекон в картопляному салаті з грибами можна замінити шинкою.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *