Вдома / Рецепти та харчування / Вівсяне печиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Вівсяне печиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Вівсяне печиво в домашніх умовах — корисні рецепти

Зміст

Всім з дитинства знайоме вівсяне печиво. Популярність кондитерський виріб отримало в Шотландії в 19 столітті. Печиво тоді пекли з двох складових – води і меленого вівса. Сьогодні можна приготувати вівсяне печиво в домашніх умовах і додати в рецепти шоколад, горіхи, фрукти. Приготування вівсяного домашнього печива – справа корисна, а рецепти печива ще й дуже прості. У вівсі містяться вітаміни, мікроелементи, цинк, магній, кальцій і клітковина.

У вівсі містяться вітаміни, мікроелементи, цинк, магній, кальцій і клітковина.

Інгредієнти:

  • кориця -1 ч. л.;
  • 1,5 скл. пластівців вівсяних;
  • півсклянки цукру;
  • 50 р. масла;
  • ½ Ч. л. соди;
  • яйце.

Приготування:

  • Розтопіть масло. Можна використовувати мікрохвильову піч або водяну баню.
  • У мисці перемішайте цукор і яйця, злегка збийте, додайте олію. Перемішайте добре.
  • Додайте в суміш половину пластівців, корицю і соду, перемішати. Подрібніть, використовуючи блендер інші пластівці. Додайте в суміш борошно. Тісто виходить липке.
  • З тіста зробіть кульки, викладіть на постелений пергаментом деко. Печива трохи придавлюйте, щоб вони вийшли трохи плоскими.
  • Випікається печиво 25 хвилин.
  • З дека знімайте вже остигле печиво. Так воно не розкришиться.

    Під час випікання домашнє вівсяне печиво збільшується в розмірах, тому залишайте відстань. Якщо тісто вийшло густим надмірно, додайте дві ложки кефіру або молока.

    Відео для Дітей — Готуємо Разом — Корисне Вівсяне Печиво


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • ложка меду;
    • борошно – 1 склянка;
    • маргарин або масло -250 р.;
    • кориця;
    • горіхи;
    • сода — ½ ч. л.;
    • кунжут;
    • стакан цукру;
    • яйце.

    Приготування поетапно:

  • Підсушіть на сковороді пластівці хвилин 10. При цьому постійно перемішуйте.
  • Коли пластівці охолонуть, подрібніть їх у борошно. Можна висипати пластівці в пакет і розчавити качалкою, або використовувати блендер.
  • У мисці з’єднайте цукор з пшеничного та вівсяним борошном, додайте яйця і добре перемішайте.
  • Масло або маргарин розтопіть трохи. Влийте в тісто і змішайте, додайте мед, горіхи, корицю і кунжут.
  • Виходить тісто рідкувате. Покладіть його на 40 хвилин у холодильник.
  • Тесту надавайте форму кульок і викладайте на деко з пергаментом. Під час випікання кульки почнуть танути і перетворяться в коржі.
  • Печиво печіть 15 хвилин.
  • Смачне домашнє вівсяне печиво готове.

    Юлія Висоцька — Кращий рецепт вівсяного печива


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • борошно — 150 р.;
    • масло — 100 г;
    • пластівці вівсяні — 100 р.;
    • цукор — 100 р.;
    • яйце;
    • 100 г шоколаду;
    • 20 р. вівсяних висівок;
    • розпушувач — 1 ч. л.

    Етапи приготування:

  • Для печива візьміть шоколадні краплі або подрібніть на шматочки шоколад.
  • Борошно перемішайте з пластівцями, шоколадом, висівками і розпушувачем.
  • Масло розімніть або пропустіть через тертку, якщо вона заморожена.
  • Змішайте в окремій мисці яйце з маслом і цукром.
  • З’єднайте обидві суміші і змішайте. Консистенція повинна вийти однорідною. Суміш перемішується складно, але можна додавати молоко або сметану, інакше печиво не вийде хрустким.
  • Викладайте печиво ложкою на пергамент. Але не наповнюйте ложку повністю. З суміші зробіть кульки, придавлюйте злегка і вкладайте на деко. При випіканні тісто розлазиться. Печеться печиво хвилин 20.
  • Печиво виходить дуже ароматним і хрустким. Можна замінити шоколад родзинками в рецепті приготування вівсяного печива в домашніх умовах.

    Правильне харчування: Вівсяне печиво без шкоди для фігури


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • банан;
    • 1 ч. л. кориці;
    • яйце;
    • стакан вівсяних пластівців;
    • цукрозамінник – 1 таблетка.

    Приготування:

  • Розімніть банан, додайте пластівці і яйце, добре перемішайте.
  • Додайте до суміші корицю і замінник цукру.
  • Сформоване печиво викладіть на деко.
  • Випікайте 10 хвилин.
  • Печиво буде більш хрустким, якщо залишити його ще на 5 хвилин у духовці.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *