Вдома / Рецепти та харчування / Нагетси в домашніх умовах — рецепти з курки

Нагетси в домашніх умовах — рецепти з курки

Нагетси в домашніх умовах — рецепти з курки

Зміст

Нагетси з’явилися ще в 1850 році. Назва закуска отримала через схожість з золотими самородками за формою і кольором. Готуються справжні нагетси з грудинки курки.

Готувати нагетси в домашніх умовах дуже просто. Вони виходять корисними. Адже в домашньої їжі немає консервантів, ароматизаторів та інших шкідливостей. Зробити в домашніх умовах нагетси можна на закуску до приходу гостей або для повноцінного вечері з гарнірами і салатом.

Інгредієнти:

  • сухарі для панірування — 150 р.;
  • 2 яйця;
  • 700 р. курячої грудки;
  • 50 г борошна;
  • часник сушений – чайна ложка;
  • мелений перець і сіль.
  • 400 мл. олії.

Приготування:

  • Позбавте філе від кісток і шкіри, нарізати тонкими, але великими шматками.
  • Збийте блендером або виделкою яйця.
  • Для першої панірування приготуйте суміш з борошна, солі, меленого перцю і сушеного часнику.
  • Панірувальні сухарі насипте в окрему тарілку.
  • Панірують шматочки курки в суміші з борошна та спецій, потім в яйцях, і після в сухарях.
  • Шматочки викладайте на обробну дошку, зайві сухарі прибирайте, щоб вони не горіли в маслі.
  • Обсмажуйте нагетси до золотистого кольору. Посуд для обжарювання виберіть з високими бортиками, так як шматочки повинні бути повністю в олії і добре прожариваться.
  • На паперовий рушник викладайте готові нагетси, щоб прибрати зайве масло.
  • В домашніх умовах такі нагетси виходять як в Макдональдсі і навіть краще, тому що вони натуральні. Подають нагетси з соусами, свіжим салатом або гарнірами у вигляді пюре або картоплі фрі.

    За бажанням можна під час приготування в панірувальну суміш з борошна додати спеції за смаком.

    Як приготувати курячі нагетси як KFC в домашніх умовах?


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 2 яйця;
    • 400 г курячого філе;
    • 20 р. кунжуту;
    • 40 г панірувальних сухарів;
    • гірчиця столова ложка;
    • борошно – 2 ст. ложки;
    • мелений перець і сіль.

    Етапи приготування:

  • Яйця перемішайте, додайте гірчицю і спеції, добре збийте виделкою.
  • В окремі миски насипте борошно, і кунжут з сухарями.
  • Поріжте невеликими шматками філе і посоліть, перемішайте руками.
  • Шматочки обваляйте в борошні, потім в яйці і в паніровці з кунжуту і сухарів. Обвалюйте шматочки так, щоб вони з усіх боків були в клярі.
  • Обсмажте нагетси у фритюрі або на сковороді.
  • Готові шматочки спочатку викладайте на паперовий рушник.
  • Якщо хочете, щоб нагетси вийшли з яскравою помаранчевої скоринкою, замість пшеничного борошна використовуйте кукурудзяну.

    ЯК ПРИГОТУВАТИ НАГЕТСИ


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 5 ст. л. томатної пасти;
    • 4 шматка філе;
    • 200 р. сухарів для панірування;
    • півсклянки йогурту натурального;
    • 3 зубчики часнику;
    • мелений перець, сіль;
    • 100 г. борошна;
    • пучок свіжого кропу або кинзи.

    Приготування:

  • Грудки промити і видалити шкіру і кістки. Поріжте шматочками.
  • У дві окремі миски насипте сухарі і борошно.
  • Приготуйте соус: промийте і обсушіть зелень, дрібно порубаєте. Перемішайте йогурт, томатну пасту, зелень і спеції, додати видавлений часник.
  • Соус перемішайте і спробуйте на сіль.
  • Обвалюйте нагетси в борошні, потім в соусі і сухарях.
  • Обсмажені шматочки викладайте на тарілку, застелену паперовою серветкою.
  • Соус виходить дуже смачним, а томатна паста добре поєднується з йогуртом. Зелень надає аромат і доповнює смак. Якщо йогурту у вас не знайшлося, замініть його сметаною.

    Інгредієнти:

    • 100 р. солоного крекеру;
    • 2 шматки філе;
    • щіпка меленого перцю;
    • 70 р. сиру;
    • 2 яйця.

    Приготування поетапно:

  • Пропустіть через тертку сир, поломайте на шматочки крекер. З’єднайте інгредієнти в кухонному комбайні і подрібніть в крихту.
  • Філе помийте і поріжте на шматочки.
  • Збийте яйця і перець. Посоліть.
  • Відпустіть шматочки в суміш яєць і спецій, обваляйте в паніровці.
  • Застеліть пергаментом деко і викладіть шматочки м’яса.
  • Прогрійте Духовку до 180 градусів і печіть нагетси близько 20 хвилин.
  • Шматочки м’яса, спечені в духовці, виходять не такими жирними, як обсмажені в олії. Нагетси, приготовлені в духовці, та ще й у домашніх умовах, можна сміливо давати дітям.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *