Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з варенням на швидку руку — смачні рецепти

Пиріг з варенням на швидку руку — смачні рецепти

Пиріг з варенням на швидку руку — смачні рецепти

Зміст

Пиріг з варенням – одне з класичних видів випічки, яка ніколи не приїдається. На Русі пироги з варенням пекли із здобного, дріжджового і навіть пісного тіста.

Прості пироги з варенням на швидку руку сьогодні є різні, з начинками з будь-яких видів варення. Пироги з малиновим, вишневим, абрикосовим та яблучним варенням найбільш популярні.

Інгредієнти:

  • борошно — 300 р.;
  • пачка масла;
  • 3 яєчних жовтка;
  • 0,5 скл. цукру;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • кукурудзяний крохмаль: 1 ст. ложки;
  • 2 скл. варення.

Приготування:

  • Масло розімніть і розітріть з цукром, додайте щіпку солі.
  • Додайте в масу жовтки по одному. Перемішайте.
  • Всипте розпушувач з борошном. Замісіть тісто до розсипчастої крихти.
  • Розкачайте тісто і викладіть у форму, застелену пергаментом.
  • Сформуйте бортики у тесту і кілька разів проткніть дно виделкою.
  • Варення змішайте з крохмалем, можна додати корицю.
  • Влийте у форму на тісто варення і печіть 45 хвилин у духовці на 200 гр.
  • Якщо для пісочного пирога з варенням на швидку руку ви берете яблучне варення, добре додати в нього імбир, кардамон або корицю. Якщо варення з апельсинів – підійде ваніль.

    самий смачний пиріг з варенням


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • пачка масла;
    • 2/3 скл. цукру;
    • 2 яйця;
    • борошно — 2 ст. ложки + 3 склянки і ½ скл. для крихти;
    • 300 мл. варення;
    • чайна ложка розпушувача;
    • пакетик ваніліну.

    Етапи приготування:

  • За 20 хвилин до приготування тіста, вийміть масло з холодильника. Воно повинно трохи розм’якнути.
  • Змішайте масло з цукром, використовуючи вилку, додайте яйця.
  • Змішуйте масу, поки не вийде кремова консистенція.
  • Борошно (3 склянки і 2 ст. ложки) просійте і змішайте з розпушувачем. Додайте в масляну масу. Зробіть щільне і гладке тісто.
  • Розділіть на дві частини тісто, одна з яких буде поменше. Великий шматок розкачайте і розподіліть у формі на пергаменті, рівним шаром з невисокими бортиками.
  • Викладіть рівне варення по поверхні тіста.
  • Половину склянки борошна просійте і змішайте з маленьким шматком тесту. Добре вимісіть, воно повинно бути тугим.
  • З тіста зробіть кулю і натріть на тертці зверху варення. Розподіліть по пирогу.
  • Духовку розігрійте до 200 гр. і поставте випікатися пиріг.
  • Печеться пиріг швидко, близько 25 хвилин.
  • Коли верх пирога стане золотистим, можна виймати.
  • Варення для пирога вибирайте більш густе. Перед випічкою солодкий пиріг з варенням на швидку руку можна поставити на кілька хвилин у холодильник. Але приготувати пиріг можна не тільки з варенням. Для начинки підходить сир, горіхи, мак, шоколад, згущене молоко, перетертий лимон з цукром, сухофрукти, свіжі ягоди і не тільки.

    Очманілий Тертий Пиріг, (Дуже Ніжний і Розсипчастий) Homemade Pie, English Subtitles


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • варення — стакан;
    • стакан цукру;
    • вода — 200 мл;
    • 200 р. ростить. масла;
    • 360 р. борошна;
    • 2 чайні ложки розпушувача.

    Приготування:

  • Цукор, варення і воду з’єднайте в мисці, додайте щіпку солі. Цукор повинен розчинитися, тоді можна влити в масу масло.
  • Всипте розпушувач з борошном, замісити схоже на густу сметану тісто.
  • Влийте тісто в змащену форму. Печіть приблизно годину в духовці на 160 гр.
  • Готовий пиріг остудіть, і тільки потім виймайте з форми, щоб він не пошкодився.
  • Готовність пирога перевіряйте зубочисткою. Якщо вона виходить з тіста без грудочок, пиріг готовий. Воду для тіста можна замінити соком.

    Кулінарія.Рецепти.самий смачний пиріг з варенням


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • борошно – стакан;
    • 4 яйця;
    • пудра;
    • варення – 5 ст. ложок;
    • розпушувач – ложа чайна;
    • 200 р. цукру.

    Приготування поетапно:

  • За півгодини до збивання бісквітного тіста увімкніть духовку.
  • Білки з жовтками відокремте. Борошно просійте два рази і перемішайте з розпушувачем.
  • У миску з високими стінками білки і дрібку солі, збийте міксером, поки не збільшиться маса в 7 разів.
  • Всипте цукор тонкою цівкою і додайте жовтки.
  • Збивайте, поки не розчиниться цукор.
  • По одній столовій ложці в тісто додайте борошно, кілька хвилин ще збивайте.
  • Форму змастіть вершковим маслом і посипати манкою.
  • Печіть півгодини, при цьому духовку відкривати не можна.
  • Розріжте на дві частини остиглий пиріг. Змастіть варенням нижню частину і накрийте іншою. Посипте пиріг пудрою.
  • Щоб бісквітне тісто було пишним, борошно просеивайте два рази. Обов’язково додайте до білків сіль, так вони краще збиваються.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *