Вдома / Рецепти та харчування / Грибна поляна — смачні та прості рецепти салату

Грибна поляна — смачні та прості рецепти салату

Грибна поляна — смачні та прості рецепти салату

Зміст

Напередодні свят кожна господиня знаходиться в пошуку цікавих рецептів. Один за найбільш простих і смачних салатів, який можна подати до святкового столу, це салат » грибна поляна. Ця закуска не тільки ситна, але і дуже ошатна. Салат виглядає настільки ефектно, що кожному з гостей захочеться спробувати.

Ми розглянемо, як готувати грибну галявину, розповімо про рецепти з фото та інструкціями.

Вам будуть потрібні:

  • півкіло маринованих шампіньйонів;
  • відварене філе курки – 300 гр;
  • «Російський» сир — 150 гр;
  • три курячих яйця;
  • одна картоплина;
  • три солоних огірка;
  • майонез за смаком;
  • дві варених морквини;
  • зелень за смаком.

Інгредієнти:

  • У глибокому посуді викладіть гриби капелюшками вниз.
  • Далі покладіть шар зелені.
  • Наступний шар викладіть з курки. Потім шар майонезу.
  • Відваріть моркву, остудіть, натріть на тертці і викладіть на майонез.
  • Потім викладіть шар з натертого сиру і приправити майонезом.
  • Наступним шаром викладіть порізані кубиками яйця, заправте ще раз майонезом.
  • На майонез викладіть натертий на крупній тертці відварену картоплю і завершіть шаром з дрібно нарізаних огірків.
  • Переверніть посудину на салатницю так, щоб грибочки виявилися зверху. Грибна поляна з куркою готова!
  • Диво-салат, диво-рецепт! «Грибна поляна».


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • банку маринованих опеньків;
    • варена картопля – 2 штуки;
    • мариновані огірки – 2 штуки;
    • варена морква – 2 штуки;
    • варені круто яйця – 2 штуки;
    • шинка або копчений окіст – 250 гр;
    • одна цибулина;
    • 200 гр. сиру «Пармезан»;
    • зелень і сметана за смаком.

    Як готувати:

  • Зробіть маринад для лука. У глибоку тарілку налийте півсклянки кип’яченої води, додайте три ложки цукру, чайну ложку солі, 5 столових ложок оцту. Наріжте цибулю кільцями і помістіть в маринад на 30 хвилин. Маринувати цибулю краще в холодильнику.
  • Покладіть гриби на друшляк, щоб рідина стекла.
  • Візьміть блюдо і змастіть маслом. Розкладіть на блюді гриби, ніжками вгору.
  • Наріжте кріп і петрушку, викладіть шаром на гриби.
  • Наступним шаром викладіть нарізану шинку (або окіст). Його необхідно просочити сметаною.
  • Далі викладаємо маринований цибулю і нарізані огірки.
  • Натріть моркву і викладіть тонким шаром. Тепер можна приступати до шару з сметани.
  • На кладемо сметану тертий сир і потім терта картопля.
  • Щоб страва просочилося і сформувалося, помістіть його в холодильник на три години. Перед подачею викладіть вміст на блюдо, щоб грибний шар опинився зверху.
  • Грибна поляна з шинкою і опеньками готова, сподіваємося, що вам і гостям салат сподобається.

    Салат «Грибна поляна» / Готувати легко


    Watch this video on YouTube

    морквою, свининою і плавленими сирками.

    Вам знадобляться:

    • 300 гр. свинини;
    • три дрібних морквини;
    • дві штуки картоплі;
    • одна штука цибулі ріпчастої;
    • два плавлених сирка;
    • два солоних або маринованих огірка;
    • банку маринованих грибів (можна взяти асорті);
    • три курячих яйця;
    • сметана або майонез для заправки;
    • спеції за смаком.

    Кроки приготування:

  • Відваріть окремо свинину, морква, картопля і яйця.
  • М’ясо дрібно наріжте, а моркву, картоплю, яйця і сирки натерти на крупній тертці.
  • На дно глибокої салатниці викладаємо мариновані гриби. Гриби викладайте ніжками вгору.
  • Другий шар робимо з ріпчастої цибулі.
  • Третім шаром викладаємо моркву.
  • Після моркви кладемо огірки і заправляємо салат майонезом.
  • Викладаємо м’ясо і знову заправляємо.
  • Викладаємо плавлені сирки і просочуємо майонезом.
  • Викладаємо картоплю і знову майонез.
  • Викладаємо яйця.
  • Приберіть салат в холодильник на ніч. Вранці переверніть його на тарілку, щоб нижній шар став верхнім. Грибна поляна готова для подачі гостям, сподіваємося, що покроковий рецепт став для вас корисним.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *