Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг «Зебра» – покрокові рецепти приготування

Пиріг «Зебра» – покрокові рецепти приготування

Пиріг «Зебра» – покрокові рецепти приготування

Зміст

Пиріг «Зебра» – проста і смачна випічка. Назва пиріг отримав з-за схожості з смужками зебри. Смугастий він виходить не тільки зверху, але і всередині: це добре видно при розрізі пирога. В домашніх умовах спекти пиріг «Зебра» можна на сметані, кефірі і навіть з гарбузом.

Інгредієнти:

  • 360 г цукру;
  • 3 яйця;
  • масло: 100 р.;
  • 250 р. борошна;
  • 3 ст. ложки какао;
  • сметана: склянка;
  • 1,5 ч. ложки розпушувача.

Приготування:

  • Добре розітріть масло з половиною порції цукру.
  • Другу половину цукру змішайте з яйцями і збийте в блендері.
  • Суміш з масла додайте до яєць. Перемішайте.
  • Розпушувач і сметану змішайте, потім перемішайте з масляно-яєчної сумішшю, додайте борошно.
  • На дві частини розділіть тісто і в одну насипте какао.
  • Шматочком вершкового масла змастіть деко і посипте борошном.
  • На середину форми викладіть 2 столові ложки тіста, почекайте, щоб воно розтеклося, потім на його середину викладіть 2 ложки тіста з какао. Чекайте, коли розтечеться. І так викладайте все тісто у форму.
  • Пиріг «Зебра» за класичним рецептом печіть 45 хвилин у духовці на 180 градусів.

    Можна полити готовий пиріг «Зебра» зі сметаною розтопленим білим або темним шоколадом і посипати подрібненими горіхами.

    NEW!!!Пиріг Зебра


    Watch this video on YouTube

    сметану, а кефір.

    Необхідні інгредієнти:

    • кефір: склянка;
    • борошно: 1,5 скл.;
    • 3 яйця;
    • сода: ч. ложка;
    • ванілін: щіпка;
    • цукор: склянка;
    • какао: 3 ст. ложки.

    Етапи приготування:

  • Засипте цукром яйця і збийте.
  • Соду розчиніть в кефірі, змішайте і влийте в масу яєць з цукром.
  • Додайте в тісто ванілін і борошно. Перемішайте масу, щоб не було грудок.
  • На дві частини поділіть тісто, в одну насипте какао.
  • Викладіть на пергамент дно форми і по дві ложки від кожної половини вливайте тісто на середину листа, чекайте, коли кожна порція розтечеться по дну форми.
  • Випікайте пиріг півгодини.
  • Коли пиріг ще сирий, зробіть зверху візерунок за допомогою зубочистки, щоб приготований на кефірі пиріг «Зебра» виглядав незвично.

    Пиріг Зебра


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 5 яєць;
    • цукор: половина скл.;
    • пару чайних ложки розпушувача;
    • сметана: півсклянки;
    • шматочок масла;
    • чайна л. ваніліну;
    • борошно: 2 склянки;
    • джем з гарбуза: три ложки ч.;
    • сир: 3 ст. ложки

    Приготування поетапно:

  • Збийте яйця з половиною склянки цукру, потім додайте 2 ложки масла розтопленого і розпушувач, ванілін, сметану. Поділіть на дві половини тісто.
  • В одну половину тіста додайте сир, у другу гарбузовий джем.
  • У кожну частину тіста всипте по склянці борошна, збийте окремо.
  • Змастіть Маслом форму і однієї ложки з кожної частини викладайте на деко.
  • Печіть пиріг в духовці на 190 гр. одну годину.
  • vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *