Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з фаршем — смачні рецепти в духовці

Пиріг з фаршем — смачні рецепти в духовці

Пиріг з фаршем — смачні рецепти в духовці

Зміст

Пиріг – символ затишку і гостинності. У багатьох країнах пироги є національною стравою. Пироги бувають різні: солодкі і немає, з начинками і без, закриті, листкові і відкриті. Спекти смачний пиріг можна не тільки з варенням, але і з м’ясним фаршем.

Інгредієнти:

  • півтора скл. кефіру;
  • півкіло фаршу;
  • 150 р. сиру;
  • 400 г. борошна;
  • цибулина;
  • маленький пучок кропу свіжого;
  • 60 мл олії;
    по пів чайної ложки солі і соди;
  • манна крупа;
  • мелений чорний перець.

Етапи приготування:

  • Яйця, кефір і сіль з’єднайте і збийте хвилину.
  • додайте в масу борошно з содою. Замісіть тісто, використовуючи блендер, щоб не було грудок.
  • Влийте масло в тісто і знову збийте. Порубаєте зелень. Пропустіть через тертку сир.
  • Цибулю подрібніть, перемішайте з фаршем, додайте перець і сіль.
  • Форму змастіть і посипати манкою. Вилийте тільки 2/3 частини тіста, викладіть фарш, додайте рубану зелень і сир. Вилийте на начинку інше тісто.
  • Випікайте пиріг 40 хвилин в духовці на 180 градусів.
  • Змінювати смак можна, використовуючи в рецепті м’ясного пирога з фаршем різне м’ясо і спеції.

    Заливний пиріг з фаршем на швидку руку


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • кілограм тіста;
    • цибулина;
    • фарш – півкіло;
    • спеції та сіль;
    • яйце;
    • 2 зубчики часнику.

    Приготування:

  • Розморозьте тісто і розділіть на дві частини.
  • Розкачайте одну частину і перекладіть на змащене деко.
  • Приготуйте начинку. Часник роздушіть, подрібніть цибулину.
  • У фарш додати яйце, цибуля, часник, спеції і перемішайте.
  • Викладіть на тісто на деко начинку. Розкачайте іншу частину тіста і закрийте пиріг. Краї тіста обох шарів добре защепніть.
  • На верхній частині тесту зробіть кілька проколів вікою або зубочисткою, щоб з начинки міг виходити пар.
  • Пиріг змастіть яйцем.
  • Нагрійте до 180 градусів духовку і печіть пиріг приблизно півгодини.
  • М’ЯСНИЙ ПИРІГ з листкового тіста | Рецепти кафе «Катрін»


    Watch this video on YouTube

    Розгортайте тісто в одному напрямку, інакше воно може порватися. В рецепт листкового пирога з фаршем ще можна додавати гриби, сир або овочі.

    Інгредієнти:

    • 2 картоплі;
    • 400 г. борошна;
    • 350 р. фаршу;
    • 2 цибулини;
    • стакан води;
    • перець, сіль, паприка;
    • масло ростить. – 1 склянка;
    • олія слив. – 1 ст. ложка;

    Приготування поетапно:

  • З’єднайте в мисці борошно з яйцями, маслом рослинним і водою, додайте чайну ложку солі, замісіть тісто.
  • Зібрати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку. Залиште в холодильнику на 15 хвилин, щоб потім було легше розкачати.
  • Картоплю поріжте кубиками, цибулину – півкільцями.
  • Фарш викладіть в глибоку посуд, додайте нарізані овочі і розтоплене вершкове масло, спеції і сіль.
  • Поділіть на дві частини тісто, щоб одна була трохи більше.
  • Більшу частину тіста розкачайте і викладіть у змащену форму. Зробіть високі бортики і викладіть начинку.
  • Другий шматок тіста розкачайте і викладіть зверху, краю зліпіть.
  • Змастіть яйцем боки і верх пирога, щоб він був рум’яним, зробіть виделкою дірочки.
  • Випікайте 1 годину.
  • М’ЯСНИЙ ПИРІГ З КАРТОПЛЕЮ : ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ від VIKKAvideo


    Watch this video on YouTube

    Для цього рецепту пиріг з фаршем картоплю можна додавати у вигляді пюре або порізати пластинками, додавати різні спеції за смаком і свіжу зелень.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *