Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з капустою в духовці — смачні рецепти

Пиріг з капустою в духовці — смачні рецепти

Пиріг з капустою в духовці — смачні рецепти

Зміст

Пироги з капустою – смачна і ситна випічка, яку можна спекти в будні дні і до приходу гостей. Кілька смачних і простих рецептів приготування пирога з капустою в духовці повинні бути в запасі у кожної господині.

капусти додається яйце.

Інгредієнти:

  • півкіло борошна;
  • 1 яйце;
  • стакан молока;
  • дріжджі пресовані – 30 р.;
  • цукор – півтори ст. л.;
  • половина пачки масла;
  • 2 ст. ложки олії. раст.;

Начинка:

  • 3 яйця;
  • кіло капусти;
  • 2 середні цибулини;
  • стакан молока.

Приготування:

  • Важливо знати, як приготувати тісто. Покладіть в стакан дріжджі і залийте трохи теплим молоком. Якщо вони заморожені, нехай спершу відтануть.
  • У склянку з дріжджами і молоком, додайте половинку чайної ложки цукру і залиште.
  • Розм’якшене масло викладіть в миску, додайте яйця, сіль з цукром і масло.
  • Частину борошна додайте в масу, не перемішуйте і зверху на борошно вилити дріжджі.
  • Перемішайте і замісіть круте тісто, додаючи борошно.
  • Скачайте тісто в кулю, посипте борошном, накрийте і поставте в тепле місце підніматися.
  • Нашаткуйте капусту, викладіть в сковороду влийте трохи молока, посоліть. Тушкуйте, закривши кришкою, до готовності.
  • Поки капуста гаситься, додайте сіль і молоко.
  • Коли капуста майже стушилась, зніміть кришку, щоб выпарилось молоко. Якщо капуста буде вологою, тісто в пирозі не пропечеться.
  • Відваріть круто яйця і поріжте.
  • Нашаткуйте цибулини і обсмажте.
  • Викладіть в глибоку посуд і перемішайте капусту, цибулю, яйця. Досоліть.
  • Розділіть тісто на дві половини, одна з яких повинна бути більше.
  • Більшу частину розкачайте прямокутником і викладіть на змащене деко. Викладіть зверху начинку.
  • Розкачайте другий шматок тіста і накрийте пиріг, защипайте по краях.
  • У середині зробіть дірочку, щоб виходило повітря і не здувся пиріг.
  • Змастіть пиріг збитим яйцем і залиште в теплому місці на 20 хвилин.
  • Печіть дріжджовий пиріг з капустою в духовці до рум’яної скоринки.
  • У тесті для пирога з капустою і яйцем можна замінювати вершкове масло маргарином. Начинку можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, а під час приготування просто підігріти.

    Рецепт пирога з капустою. Швидкий пиріг з капустою.Дуже смачно.


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • кефір – півтора скл.;
    • борошно – 2 скл.;
    • сода – 0,5 ч. ложки;
    • 3 яйця;
    • капуста – половина вилки середнього розміру;
    • цибулина невелика;
    • морквина;
    • цукор і сіль;
    • пучок свіжого кропу;
    • спеції.

    Приготування поетапно:

  • Цибулину наріжте кубиками, натріть моркву.
  • Овочі обсмажте, потім додайте нашатковану капусту і половину склянки води. Тушкуйте під кришкою.
  • Коли капуста стане м’якою, додайте цукор, сіль, кріп і спеції. Зніміть кришку, щоб випарувалася вода.
  • Соду і кефір змішайте, додайте борошно, сіль і яйця.
  • Форму застелити пергаментом, вилийте половину тіста, начинку і залити рештою тестом.
  • Печеться пиріг півгодини в духовці на 200 гр.
  • Для різноманітності смаку для начинки змішайте кислу і свіжу капусту. У неї ще можна додавати сосиски, ковбасу і спеції. Пиріг можна готувати без яєць.

    Покроковий рецепт пирога з капустою в духовці підходить для випікання в мультиварці на режимі «Випічка» на 50 хвилин.

    Пиріг з капустою, цибулею, морквою і яйцями Відео рецепт


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 25 р. дріжджів;
    • 2 яйця;
    • цукор – 1,5 ложки;
    • молоко – 250 мл;
    • половина пачки маргарину;
    • сіль;
    • 400 г. борошна;
    • ростить. масло – 2 ст. ложки;
    • 700 р. капусти.

    Начинка:

    • цибулина;
    • 350 гр. фаршу;
    • молоко — 50 мл

    Етапи приготування:

  • Приготуйте дріжджі, залив молоком. Додайте половинку чайної ложки цукру. Тепер дріжджі повинні подбиться.
  • Маргарин розтопити і додайте яйця, соняшникова олія, сіль і цукром.
  • У масу висипте частину борошна, вилийте дріжджі. Замісіть тісто, додаючи борошно.
  • Готове тісто залиште підніматися.
  • Капусту нашаткуйте тоненько, викладіть в сотейник і влийте молоко, посоліть і стушите на маленькому вогні під кришкою.
  • Коли капуста буде готова, зніміть кришку і випаруйте молоко.
  • Подрібніть цибулю.
  • Обсмажте фарш з цибулею і сіллю.
  • Готову капусту перемішати з фаршем.
  • Тісто 2 рази буде підходити: його треба їсти. Коли тісто в третій раз підніметься, можна пекти пиріг.
  • Розділіть на дві нерівні половини тісто.
  • Розкачайте великий шматок тіста і викладіть по всій поверхні начинку. Накрийте меншим розкатаним пластом і зліпіть красиво краю. Змастіть яйцем. У середині пирога зробіть отвір, щоб виходив пар. Залиште сирий пиріг на 15 хвилин підніматися.
  • Печемо до рум’яного кольору.
  • Дріжджі для пирога беріть свіжі, а не заморожені. Пиріг смачний як в теплому вигляді, так і охолов.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *