Вдома / Рецепти та харчування / Морквяний пиріг — покрокові смачні рецепти

Морквяний пиріг — покрокові смачні рецепти

Морквяний пиріг — покрокові смачні рецепти

Морквяний пиріг – це корисна і смачна випічка, подавати до столу яку можна в повсякденні дні для різноманітності меню і в свята. Рецепти морквяного пирога можуть бути різними і при цьому піч його можна в мультиварці і духовці.

Класичний морквяний пиріг

Пиріг виходить ніжним, а смак моркви не відчувається зовсім. Все тому, що в запеченому вигляді моркви інші смакові властивості. Покроковий рецепт морквяного пирога описаний нижче.

Інгредієнти:

  • розпушувач – 1.л.год.;
  • 2 великі морквини;
  • 2 яйця;
  • скл. борошна;
  • півсклянки цукру;
  • півсклянки олії ростить.

Приготування:

  • У мисці змішайте яйця з цукром, використовуючи віночок, до пінної маси.
  • У масу додайте масло.
  • Моркву натріть на тертці і додайте в тісто.
  • Борошно вводите по одній ложці, приготуйте рідкувате тісто.
  • Влийте тісто у форму і печіть пиріг 40 хвилин.
  • Можна класичний морквяний пиріг перетворити в морквяний тортик зі сметанним кремом. З цукрової пудри і сметани приготуйте крем і змажте, розрізавши пиріг поперек.

    МОРКВЯНИЙ ТОРТ за рецептом STARBUCKS


    Watch this video on YouTube

    Морквяний пиріг в мультиварці

    Готувати морквяний пиріг в мультиварці на кефірі дуже просто. Цей рецепт на кефірі найкращий і легкий.

    Інгредієнти:

    • 3 середні морквини;
    • кефір – стакан;
    • цукор – стакан;
    • борошно – 450 р.;
    • манка – 2 ст. л.;
    • соди щіпка;
    • 3 яйця.

    Етапи приготування:

  • Моркву натріть на тертці.
  • У миску вилити кефір, змішайте з цукром і содою, додати яйця.
  • У перемішану масу додайте моркву і борошно з манкою.
  • Вилийте в чашу мультиварки тісто, попередньо змастивши маслом.
  • Печіть пиріг годину в режимі «Випічка».
  • Сік моркви вбере манка і тісто не буде сирим. Пиріг можна прикрасити кремом.

    Морквяний пиріг — дієтичний десерт


    Watch this video on YouTube

    Морквяний пиріг з гарбузом

    Це яскравий і соковитий простий морквяний пиріг з гарбузовим пюре. У тісто можна додати горіхи і крагу з родзинками. Виходить пиріг повітряним і пишним.

    Інгредієнти:

    • какао — 3 ст. л.;
    • півсклянки ростить. масла;
    • 1/3 скл. молока;
    • півсклянки цукру;
    • 1,75 скл. борошна;
    • ½ Скл. пюре з гарбуза;
    • 10 р. розпушувача;
    • 2 яйця;
    • морквина;
    • лимонна цедра.

    Приготування поетапно:

  • Цукор з яйцями перемішайте, влийте молоко, додайте пюре з гарбуза і масло.
  • Борошно змішайте з розпушувачем і просіяти.
  • Всі інгредієнти змішайте, розділіть тісто на дві частини, одна повинна бути менше.
  • У більшу половину тіста додати какао.
  • В шматок тіста поменше додайте моркву і цедру.
  • Половину тіста з какао вилийте в змащену форму, зверху вилийте тісто з морквою, зверху інше тісто з какао.
  • Печіть пиріг 50 хвилин в духовці на 180 гр.
  • Готову випічку прикрасьте пудрою.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *