Вдома / Рецепти та харчування / Заварні млинці — прості рецепти млинців

Заварні млинці — прості рецепти млинців

Заварні млинці — прості рецепти млинців

В заварне тісто для млинців обов’язково присутній окріп або молочні продукти. Виходять заварні млинці дуже смачними, м’якими і ніжними.

З молочних продуктів можна використовувати кефір, молоко і навіть сметану.

Заварні млинці на молоці і кефірі

У цьому рецепті заварних млинців є і молоко і кефір, тому вони виходять дуже смачними і ажурними з дірочками. Соду не треба гасити, вона в реакції з кефіром створює в тесті бульбашки.

Інгредієнти:

  • два скл. борошна;
  • 0,5 л. кефіру;
  • два яйця;
  • олію раст. — дві ст. ложки;
  • стакан молока;
  • ложка цукру;
  • сіль – щіпка;
  • сода – одна чайна ложка.

Приготування:

  • Нагрійте в посуді кефір, додайте сіль, цукор, яйця і соду. Добре збийте.
  • До маси додайте борошно, поки тісто не стане схожою на густу сметану.
  • Молоко доведіть до кипіння і влити тонким струменем в тісто, перемішайте.
  • Влийте олію і перемішайте.
  • Смажте млинці на розігрітій сковорідці.
  • Їжте заварні млинці на молоці і кефірі з варенням або медом.

    Заварні Млинці (Налисники дуже легкі і ніжні. Простий Рецепт) | Pancakes, English Subtitles


    Watch this video on YouTube

    Заварні млинці на окропі

    Є кілька варіантів приготування заварних млинців на окропі, один з найпростіших – з кефіром і крохмалем.

    Необхідні інгредієнти:

    • два яйця;
    • 0,5 л. кефіру;
    • дві ложки крохмалю;
    • сода – половинка ч. л.;
    • дві щіпки соди;
    • окріп – стакан;
    • борошно – дві склянки;
    • ложка цукру.

    Етапи приготування:

  • Сіль з цукром збийте міксером з яйцями, поки не утворюється піна.
  • Влийте кефір, він не повинен бути холодним. Збивайте хвилину.
  • Крохмаль перемішайте з борошном і просіяти. Додайте в тісто і розмішайте або збийте міксером.
  • У склянці окропу розведіть соду і влийте в тісто. Перемішайте.
  • Тісто готове, можна приступати до смаження заварних тонких млинчиків.
  • Крохмаль підвищує в тесті рівень клейковини, в результаті млинці з заварного тіста виходять тоненькими, і дуже красиво виглядають на фото.

    Заварні млинці / Тонкі млинці дуже М’які та Ніжні


    Watch this video on YouTube

    Заварні млинці на сметані

    На сметані виходять дуже ніжні і тонкі заварні млинці.

    Інгредієнти:

    • три яйця;
    • 0,5 л. молока;
    • цукор – 30 г;
    • 25 р. сметани;
    • сіль – щіпка;
    • борошно 160 г;
    • олію раст. – 25 мл

    Приготування поетапно:

  • Змішайте в мисці яйця і цукор з сіллю. Влийте частина молока.
  • Поступово всипте в тісто просіяне борошно, постійно розмішуючи.
  • Другу частину молока підігрійте і влийте в тісто. Збивайте тісто, щоб уникнути грудок.
  • Останніми в тісто влийте масло і сметану, перемішайте.
  • На розпеченій сковорідці печіть млинці.
  • Всі продукти, використовувані в рецепті заварних млинчиків, повинні бути кімнатної температури.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *