Вдома / Рецепти та харчування / Млинці з грибами — дуже смачні рецепти млинців

Млинці з грибами — дуже смачні рецепти млинців

Млинці з грибами — дуже смачні рецепти млинців

Зміст

Млинці з начинками є відмінним сніданком і навіть повноцінним святковим блюдом. В якості начинки можна використовувати гриби в поєднанні з м’ясом, сиром або рисом. Гриби можна брати не тільки свіжі, але й сушені.

Інгредієнти:

  • півтора скл. борошна;
  • цукор – 2,5 ст. л.;
  • три склянки молока;
  • три яйця;
  • дві ст. л. ростить масла.;
  • одна ч. ложка солі;
  • 400 г грибів;
  • цибулина невелика;
  • 300 г. філе курки.

Приготування:

  • Цукор, яйця і половину ложки солі перемішайте, влийте підігріте молоко;
  • Поступово всипте борошно і збийте тісто.
  • Влийте масло, перемішайте.
  • Посмажте млинці.
  • Дрібно наріжте м’ясо, обсмажуйте хвилин п’ять.
  • Цибулю подрібніть, додайте смажитися до курки.
  • Гриби промийте добре і подрібніть, додайте в зажарку і смажте 20 хвилин на маленькому вогні.
  • Розподіляйте по млинцю трохи начинки і згортайте в трубочку з увігнутими краями.
  • Можна загортати млинці фаршировані грибами конвертиком, поклавши на середину млинця начинку або з млинця зробити мішечок, зав’язавши пером лука. Гриби можна брати будь – гливи, печериці або лісові.

    Млинці з грибами — Рецепт Бабусі Емми


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • три яйця;
    • стакан молока;
    • одна ч. л. солі;
    • стакан води;
    • стіл. ложка цукру;
    • склянка борошна;
    • печериці — 400 р.;
    • цибулина;
    • 200 р. сиру.

    Приготування:

  • У мисці з’єднайте цукор з яйцями, сіллю, водою і збийте вінчиком.
  • Збиваючи, всипайте борошно порціями. Влийте молоко.
  • З готового тесту спечіть млинців і залиште остигати.
  • Цибулину наріжте, обсмажте.
  • Поріжте шматочками гриби, додайте їх до цибулі, п’ять хвилин смажте.
  • Натріть сир, перемішайте з готової засмажкою.
  • Нафаршируйте млинці начинкою і обсмажте з двох сторін на маленькому вогні, щоб розплавився сир.
  • Перед подачею посипте млинці свіжою зеленню або полийте сметаною.

    Млинці з грибами


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • півкіло грибів;
    • сир – 200 г;
    • шинка — 300 г;
    • цибулина;
    • п’ять яєць;
    • спеції;
    • ложка ст. води;
    • 3 ч. ложки крохмалю;

    Приготування поетапно:

  • Збийте яйця, використовуючи віночок. Додайте крохмаль, ложку води, сіль і перець мелений.
  • З готової суміші підсмажте млинців.
  • Очистіть і наріжте пластинками гриби. Подрібніть цибулину. Обсмажте овочі, посоліть.
  • Кубиком порізати шинку, натріть на тертці сир. Перемішайте обидва інгредієнта з остиглої засмажкою.
  • На яєчний млинець кладіть порцію начинки і згортайте трубочкою.
  • Готові млинці з грибами можна злегка обсмажити, щоб сир в начинці розплавився. Ще рецепт млинців з грибами можна додати спеції і рубану зелень.

    Млинці з грибами і сиром [Рецепти Bon Appetit]


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • половина скл. теплої води;
    • стакан молока;
    • сім яєць;
    • 4 ст. л. розтопленого злив. масла;
    • склянка борошна;
    • півкіло фаршу;
    • півкіло грибів;
    • цибулина;
    • майонез.

    Етапи приготування:

  • Пластинками поріжте гриби, подрібніть цибулину і обсмажте.
  • Фарш обсмажте окремо.
  • Три яйця зваріть, поріжте і змішайте з фаршем і засмажкою з грибів, посоліть.
  • Готову начинку пропустіть через м’ясорубку, додайте столову ложку майонезу.
  • Приготуйте дл млинців тісто. Яйця, воду, борошно масло і молоко збийте. Посмажте млинці.
  • Розподіліть по поверхні млинці начинку і скрутіть трубочкою або конвертиком.
  • Кожен млинець з м’ясом і грибами обсмажте з маслом на сковорідці і подавайте до столу.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *