Вдома / Рецепти та харчування / Млинці з ковбасою — рецепти соковитих млинців

Млинці з ковбасою — рецепти соковитих млинців

Млинці з ковбасою — рецепти соковитих млинців

Начинка з ковбаси з додаванням сиру або варених яєць робить звичайні млинці ситним сніданком і відмінною закускою. Млинці з ковбасою можна подавати як гарячими, так і підігрітими.

Млинці з копченою ковбасою і сиром

Для млинців з копченою ковбасою і сиром ковбасу можна нарізати дрібними кубиками або кружечками, а сир натерти на тертці або порізати тонкими пластинками.

Інгредієнти:

  • півтора скл. молока;
  • яйце;
  • 150 р. сиру;
  • 150 г. ковбаси;
  • півтора скл. води;
  • 3 скл. борошна;
  • дві ч. л. цукру;
  • чайна л. солі;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • три ложки раст. масла.

Етапи приготування:

  • Борошно, цукор, сіль і яйце, перемішайте.
  • Молоко розведіть теплою водою і влийте в тісто. Збийте, щоб не було грудочок.
  • Погасіть і соду додайте в тісто разом з маслом.
  • Приготуйте млинці.
  • Ковбасу і сир дрібно поріжте.
  • У центр кожного млинця викладіть сир і зверху ковбасу. Загорніть збоку і знизу. Додайте сир і загорніть млинець у конверт.
  • Млинці з ковбасою і сиром розігрійте перед подачею, щоб сир розплавився.

    Млинці з лаваша з сиром і копченою ковбасою, запечені в духовці


    Watch this video on YouTube

    Млинці з помідорами, ковбасою і сиром

    Рецепт млинців з ковбасою з оригінальною і соковитою начинкою сподобається всім, хто спробує їх.

    Необхідні інгредієнти:

    • десять ст. л. борошна;
    • 0,5 л. молока;
    • 100 мл олії раст.;
    • 150 р. сиру;
    • 300 р. ковбаси салямі;
    • пучок цибулі зеленої;
    • сіль;
    • п’ять яєць;
    • 150 р. сиру моцарелла;
    • помідор;
    • дві ст. л. томатного соусу.

    Приготування поетапно:

  • Сіль збийте з яйцями.
  • Всипте потроху борошно, влийте молоко, збийте і додайте масло.
  • Підсмажте тонкі млинці.
  • Тонкою і довгою соломкою наріжте моцарелу і ковбасу, порубаєте дрібно цибулю.
  • Сир натріть через тертку, кубиком поріжте томат.
  • Перемішайте інгредієнти і заправте соусом. Можна додати спеції.
  • Згорніть навпіл блін, викладіть ложку начинки і загорніть.
  • Можна розігріти млинці з ковбасою на сковороді з додаванням вершкового масла: сир всередині розплавиться і начинка буде тягнутися.

    Млинці фаршировані сиром і шинкою рецепт


    Watch this video on YouTube

    Млинці з ковбасою і яйцем

    Для цього рецепту млинці з ковбасою можна брати ліверну ковбасу. З неї і варених яєць виходить дуже смачна начинка.

    Інгредієнти:

    • півтора скл. молока;
    • 3 склянки борошна;
    • п’ять яєць;
    • столова ложка цукру;
    • сіль;
    • ковбаса ліверна.

    Приготування:

  • Збийте два яйця і цукор, посоліть, додайте молоко.
  • Всипте борошно в тісто і перемішайте.
  • Спечіть млинці.
  • Зваріть решта яйця і поріжте кубиками.
  • Ковбасу порізати і розігрійте на сковороді, вона стане схожа на паштет.
  • Змішайте ковбасу з яйцями.
  • Кожен млинець промазывайте начинкою і згортайте трикутником.
  • Обсмажте млинці з двох сторін.
  • Начинка для млинців з ковбасою і яйцем виходить дуже ніжною і смачною.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *