Вдома / Рецепти та харчування / Пісні котлети: дуже прості рецепти

Пісні котлети: дуже прості рецепти

Пісні котлети: дуже прості рецепти

Зміст

Сьогодні пісними котлетами без м’яса нікого не здивувати. Це смачне блюдо можна готувати з риби, круп, картоплі та капусти. Такі котлети корисні і менш калорійні, ніж м’ясні.

минтай, хек, тріску, морський окунь.

Інгредієнти:

  • півкіло рибного філе;
  • 100 г хліба;
  • маленький пучок зелені;
  • часточка часнику;
  • 120 р. панірувальних сухарів;
  • сіль і перець мелений.

Приготування:

  • Шматок не свіжого хліба залийте водою і залиште розм’якшуватися.
  • Філе промийте, очистіть від шкірки і поріжте шматочками.
  • Часник і зелень дрібно порубаєте.
  • Рязмягченный шматок хліба і риби пропустіть через м’ясорубку.
  • В рибний фарш додайте зелень з часником, сіль, перець і перемішайте.
  • Формуйте котлети, обвалюйте в сухарях і смажте.
  • Готові котлети тушкуйте 5 хвилин, додавши в сковороду з олією 4 ложки води.
  • Котлети подавайте до столу з овочевим салатом, макаронами, стравами з квасолі або рисом. Смачно їсти їх з овочевими соусами.

    Котлети без м’яса ★ Пісні рецепти ★ Ірина Кузьміна


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • кіло капусти;
    • цибулина;
    • півсклянки борошна;
    • пучок кропу;
    • спеції;
    • 3 зубчики часнику;
    • півсклянки манки;
    • стакан панірувальних сухарів.

    Етапи приготування:

  • У киплячу та підсолену воду покладіть порізану великими шматками капусту, варіть п’ять хвилин.
  • Відкиньте капусту на сито, щоб стеклась вода.
  • Кочережки видаліть і подрібніть капусту в блендері.
  • Цибулину дрібно наріжте, подрібніть зелень і часник. Всі інгредієнти, сіль і перець додайте до капусти.
  • Додати в овочеву масу манку і борошно. Перемішайте і залиште на кілька хвилин, щоб манка розбухла.
  • Формуйте котлети, обвалюйте в сухарях і смажте.
  • Смачно їсти котлети з кашами або картопляним пюре.

    ПІСНІ котлети з капусти


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • півсклянки гречки;
    • стакан води;
    • п’ять картоплин;
    • морквина;
    • цибулина;
    • спеції.

    Приготування:

  • Зваріть гречку в підсоленій воді.
  • Картоплю і моркву натріть на тертці в окремі миски.
  • Цибулю подрібніть і обсмажте з морквою.
  • Змішайте засмажку з гречкою і картоплею, додайте спеції.
  • Котлети викладіть на деко і запечіть в духовці.
  • Котлети залишаються смачними навіть в холодному вигляді.

    Овсянные котлетки. Готуємо разом.


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • шість картоплин;
    • морквина;
    • помідор;
    • горошок консерв. – три ст. ложки;
    • кукурудза консерв. – 3 стіл. ложки;
    • півтори ст. ложки солі;
    • зелень;
    • три ст. ложки борошна;
    • по ½ ч. ложки імбиру, куркуми і меленого перцю;
    • по одній ч. ложки кумина і меленого коріандру.

    Приготування поетапно:

  • Картоплю з морквою зваріть, очистіть від шкірки.
  • Кубиком поріжте моркву, картоплю потолките, щоб залишилися грудки.
  • Очистіть від шкіри помідорки, поріжте кубиками, з’єднайте з картоплею та морквою.
  • Додайте спеції, горошок і кукурудзу, дрібно нарубану зелень.
  • Зліпити котлети і обваляйте в борошні. Обсмажте пісні морквяні котлети з картоплею до рум’яного кольору.
  • Пісні смачні котлети можна їсти як самостійне блюдо або подавати з різними гарнірами і соусами.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *