Вдома / Рецепти та харчування / Пісні оладки — кращі рецепти на кожен день

Пісні оладки — кращі рецепти на кожен день

Пісні оладки — кращі рецепти на кожен день

Під час посту часто виникає питання, що можна приготувати до чаю смачне, але без молока, яєць і вершкового масла. Зробити пісні оладки можна і без жирних продуктів: з яблуком, гарбуза і кабачків.

Пісні млинці з гарбузом

Солоні і прості в приготуванні пісні гарбузові оладки без дріжджів, з додаванням з приправою каррі не тільки смачні, але і корисні. Підійдуть того, хто сидить на дієті або дотримується посту.

Інгредієнти:

  • півкіло гарбуза;
  • стакан нутовой або пшеничного борошна;
  • по половинці ч. л. каррі і солі.

Приготування:

  • Очищену гарбуз подрібніть на тертці, посоліть.
  • Всипте каррі і борошно.
  • Вимісити однорідне тісто.
  • Викладайте оладки на сковороду з оливковою олією і смажте.
  • Нутове борошно корисніше пшеничного і містить більше білка.

    Пісні гарбузові оладки ★ Ірина Кузьміна


    Watch this video on YouTube

    Пісні оладки з кабачків

    Рецепт пісних оладок з кабачків – відмінне і недороге блюдо для перекусу або сніданку. Як спекти – читайте в рецепті нижче.

    Необхідні інгредієнти:

    • 150 г. борошна;
    • півкіло кабачків;
    • сіль і чорний перець.

    Етапи приготування:

  • Кабачки очистіть від шкірки і натріть на тертці, посоліть.
  • Кабачкову масу залиште на 10 хвилин, щоб вийшов сік.
  • Половину рідини з кабачків злийте, додайте перець і борошно, попередньо просіяне. Перемішайте тісто.
  • Обсмажуйте оладки на олії.
  • Можна в тісто для пишних пісних оладок додати дрібно нарубану зелень і інші приправи за смаком. Незважаючи на те, що в тесті немає яєць і молока, кабачкові оладки виходять соковитими, м’якими і смачними.

    Оладки з кабачків без яєць — рецепт


    Watch this video on YouTube

    Пісні оладки з яблуками

    Хороший рецепт пісних оладок на дріжджах сподобається родині та гостям. Готуються пісні оладки з яблуками.

    Інгредієнти:

    • півтори склянки борошна;
    • стакан води;
    • 7 г. сухих дріжджів;
    • дві стіл. ложки цукру;
    • два яблука;
    • 5 ч. л. солі.

    Приготування покроково:

  • Висипте дріжджі з цукром в миску і розітріть.
  • Влийте теплу воду, посоліть. Добре розмішайте і залишіть, щоб цукор з дріжджами розчинилися.
  • Всипте борошно, перемішайте.
  • Яблуко очистіть від шкірки і дрібно поріжте, додайте в тісто.
  • Оладки смажте в олії на сковорідці.
  • Дріжджові пісні оладки подайте з варенням, медом або солодкими соусами.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *