Вдома / Рецепти та харчування / Пісні булочки — рецепти смачною випічки

Пісні булочки — рецепти смачною випічки

Пісні булочки — рецепти смачною випічки

Зміст

Булочки готуються з тіста з додаванням молока і яєць. Але якщо час посту, можна приготувати тісто, використовуючи інші інгредієнти. Пісні булочки виходять дуже смачними і пишними.

корицею – відмінна випічка до чаю.

Інгредієнти:

  • 800 г. борошна;
  • шість ст. л. цукру;
  • 1 чайна л. солі;
  • п’ять ст. л. ростить. масла;
  • 25 р. свіжий. дріжджів;
  • 0,5 літра води;
  • пакетик кориці на 15 р.

Приготування покроково:

  • Дві ложки цукру розітріть з дріжджами і додайте дві ложки води. Через кілька хвилин вони почнуть дозрівати.
  • Решту води влийте в миску, додайте сіль з цукром, борошно.
  • Додайте до тесту дріжджі і влийте масло. Залиште підніматися.
  • Змішайте цукор з корицею.
  • Розкачайте тісто в 7 мм завтовшки, змастіть маслом і насипте корицю. Один край пласта залиште вільним.
  • Тісто скрутіть в рулет. Подщипните вільний край рулету і подкатайте.
  • Розріжте рулет на 4 частини і кожному надайте вид трояндочки.
  • Булочки залиште в теплому місці.
  • Змастіть водою кожну булочку і печіть 20 хвилин.
  • Готові булочки трохи змастіть соняшниковою олією.
  • Пісні булочки на дріжджах з корицею виходять солодкими і рум’яними.

    БУЛОЧКИ домашні з КОРИЦЕЮ! Рецепт булочок з ПІСНОГО дріжджового тіста від kylinarik.ru


    Watch this video on YouTube

    родзинками, корицею і горіхами.

    Інгредієнти:

    • чотири ложки цукру;
    • 20 гр. свіжих дріжджів;
    • 120 р. картоплі;
    • 80 р. родзинок;
    • 300 р. борошна;
    • 100 р. горіхів;
    • ложечка кориці;
    • дві ложки раст. масла.

    Приготування:

  • Ізюм залийте окропом на 5 хвилин і обсушіть.
  • Відваріть картоплю. Злийте в окремий посуд відвар і залиште остигати. Зробіть з картоплі пюре.
  • З цукром розмішайте дріжджі, поставте в тепле місце.
  • У посуді змішайте пюре з відваром, всипте три ложки борошна, додайте дріжджі. Поставте в тепле місце.
  • Всипте борошно. На 40 хвилин приберіть тісто в тепле місце, щоб воно піднялося.
  • Змішайте корицю з цукром і подрібненими горіхами.
  • Від тесту отщипывайте невеликі шматочки (розміром з велику зливу).
  • Зробіть з кожного шматочка коржик, покладіть в центр трохи родзинок і защипайте.
  • Змащуйте маслом кожну булочку і обвалюйте в суміші з горіхів і кориці.
  • Печіть булочки 20 хвилин.
  • Пісні дріжджові булочки виходять не тільки смачними, але і виглядають красиво.

    Бананові булочки пісні. Бананові кекси


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • три ложечки разрыхл.;
    • три ложки. меду;
    • 150 мл води;
    • 300 р. борошна;
    • 80 мл. раст. масла;
    • дрібку ваніліну;
    • 50 р. горіхів;
    • ¼ Ч. л. кориці;
    • ст. ложка цукру.

    Приготування:

  • Мед змішайте з водою.
  • Борошно з розпушувачем, корицею і ваніллю змішайте, додайте медову воду.
  • На булочки поділіть тісто, кожну прикрасити шматочком волоського горіха і посипте корицею.
  • Печіть булочки 15 хвилин.
  • Медом у рецепті можна замінити цукор, а також додати до пісного тіста для булочок сухофрукти.

    Пісні булочки. Пісні булочки Золоті рибки


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 7 г. дріжджів;
    • стакан цукру;
    • стакан води;
    • сіль — ¼ ч. л.;
    • чотири ст. л. раст. масла;
    • три скл. борошна;
    • два лимона;
    • два яблука;
    • родзинки з корицею.

    Приготування покроково:

  • Теплу воду влийте в посуд, додайте три ложки чайні та дріжджі. Залиште в теплому місці.
  • Влийте до дріжджам масло і додайте дві щіпки солі. Порціями всипте борошно. Добре перемішайте. Тісто залиште в теплі.
  • Лимони покладіть в посуд з водою і варіть 15 хвилин.
  • Охолоджені фрукти розріжте, приберіть кісточки і видавіть сік.
  • Шкірку лимона відіжміть і подрібніть в м’ясорубці.
  • Натріть очищені яблука, перемішайте з промитим ізюмом, половиною склянки цукру і лимонної цедрою.
  • В прямокутник товщиною півсантиметра розкачайте тісто, викладіть начинку.
  • Поверніть прямокутний пласт в рулет і розрізати на шматочки 4 см. товщиною.
  • Викладіть булочки змащене деко і змастіть кожну маслом. Залиште в теплому місці.
  • Печіть 40 хвилин булочки в духовці.
  • Приготуйте сироп. У миску налийте 4 ложки соку лимона, цукор, що залишився. Варіть, помішуючи.
  • Гарячі булочки змастіть сиропом.
  • Булочки виходять дуже ароматними.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *