Вдома / Рецепти та харчування / Пісна піца — прості і смачні рецепти

Пісна піца — прості і смачні рецепти

Пісна піца — прості і смачні рецепти

Зміст

Під час посту можна їсти навіть піцу. При цьому пісна піца буде дуже смачною, незважаючи на відсутність сиру, ковбаси і майонезу. Рецепти пісної піци різноманітні: ознайомтеся з ними нижче.

Інгредієнти:

  • цибулина;
  • 3 великих томата;
  • перець болгарський;
  • кабачок;
  • два скл. борошна;
  • 180 мл розсолу;
  • шість ложок олії ростить.;
  • 0,5 ложечки цукру;
  • дві щіпки солі;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • сушений кріп, базилік і орегано.

Приготування:

  • Просійте борошно з содою в миску, додайте цукор, влийте олію і розсіл. Готове тісто покладіть в холод.
  • Цибулину поріжте півкільцями, помідори гуртками, тонкими скибочками перець і кабачок.
  • На деко висипте трохи борошна, викладіть тісто і сформуйте коржик 5 мм завтовшки з невисокими бортиками.
  • На тісто висипте орегано, розподіліть овочі, зверху висипте кріп і базилік.
  • Печіть у духовці на 180 гр. 35 хвилин, поки не підрум’яняться бортики.
  • Можна заправити готову смачну пісну піцу соєвим соусом.

    РЕЦЕПТ: Пісна піца


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • три скл. борошна;
    • стакан води;
    • пучку солі;
    • одна ч. л. цукру;
    • три ложки олії оливки.;
    • 30 г свіжих дріжджів;
    • печериці – 300 р.;
    • три томата;
    • цибулина;
    • 0,5 банки маслин;
    • 5 гілочок петрушки або кропу;
    • спеції: базилік, паприка, орегано.

    Приготування покроково:

  • Розведіть в теплій воді дріжджі.
  • Висипте борошно в миску, посередині зробіть поглиблення і влийте олію з дріжджами.
  • Готове тісто залиште на півгодини постояти.
  • Шматок тіста розкачайте в коржик і покладіть на деко. Залиште постояти 15 хвилин.
  • Піднялася корж випікати в духовці на 180 гр. Випікайте 15 хвилин.
  • Приготуйте начинку. Поріжте кружальцями маслини і томати. Гриби і цибулю дрібно поріжте і обсмажте в олії.
  • На корж викладіть помідори, зверху смажені овочі і спеції, маслини.
  • Печіть 20 хвилин в духовці.
  • Готову піцу прикрасьте рубаною зеленню і подавайте з пісними соусами.

    Грибна Піца (пісна)


    Watch this video on YouTube

    томатів.

    Інгредієнти:

    • дріжджі сухі – 1 ч. л.;
    • стакан води;
    • цукор – дві ст. л.;
    • 0,5 ч. л. солі;
    • олію раст. — 1 ст. л.;
    • півкіло томатів;
    • дві цибулини;
    • спеції;
    • часник — 2 зубчики.

    Етапи приготування:

  • В мисці масло змішайте з дріжджами, цукром і теплою водою. Залиште на 10 хвилин.
  • Готові дріжджі змішайте з борошном. Залиште тісто в теплому місці на 10 хвилин.
  • Дрібно поріжте цибулини і обсмажте.
  • Помідори очистіть від шкірки і поріжте кубиками.
  • Помідори з цибулею тушкуйте 20 хвилин, поки вони не перетворяться в соус. В кінці приготування додайте сіль і мелений перець.
  • Готове тісто поділіть на кілька частин, скачайте в кульки і зробіть коржі.
  • Обсмажте на сковороді коржі і викладіть на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло.
  • Видавіть часник і розподіліть на кожну корж. У центр кожної піци викладіть соус.
  • Можна прикрасити міні-піци свіжою зеленню. Для приготування соусу для пісних піц на сковороді можна використовувати заморожені томати.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *