Вдома / Рецепти та харчування / Пісні пиріжки – прості рецепти смачною випічки

Пісні пиріжки – прості рецепти смачною випічки

Пісні пиріжки – прості рецепти смачною випічки

Зміст

Під час дотримання посту необхідно відмовитися від жирної їжі. Зазвичай пиріжки – це калорійна випічка з різними начинками.

Є рецепти смачних пиріжків, які можна їсти і в піст, при цьому тісто пісне, а начинки готуються з гречки, повидла, грибів або картоплі.

Інгредієнти:

  • склянка олії раст.;
  • 4 склянки борошна;
  • сіль – ложка чайн.;
  • 5 гр. сухих дріжджів;
  • склянку теплої води;
  • зелень;
  • півкіло картоплі;
  • цибулина.

Приготування:

  • Борошно змішайте з дріжджами, половинкою ложки солі. Додайте теплу воду і півсклянки олії.
  • Поставте пісне тісто для пиріжків підніматися в тепле місце.
  • Зваріть картоплю в підсоленій воді і приготуйте пюре.
  • Дрібно нарубаєте зелень, обсмажте цибулю і додайте в пюре.
  • Скачайте готове тісто в ковбаску і розрізати на кілька однакових шматків.
  • Кожен шматочок розкачати на середину викладіть порцію начинки і заліпіть краю.
  • Пиріжки смажте в олії до золотої скоринки.
  • Такі пісні дріжджові пиріжки відмінно підійдуть до чаю на сніданок, вечерю або перекус.

    Пиріжки з капустою (пісні)


    Watch this video on YouTube

    гречки.

    Необхідні інгредієнти:

    • 0,5 склянки олії ростить.;
    • 0,5 склянки води;
    • півкіло борошна;
    • цибулина;
    • сіль;
    • 300 р. крупи гречаної;
    • 150 г. печериць.

    Приготування покроково:

  • Воду змішайте з маслом, додайте трохи солі, борошно.
  • Тісто залиште на півгодини постояти, прикривши рушником.
  • Зваріть гречку. Цибулину і гриби подрібніть і обсмажте.
  • Змішайте засмажку з гречкою, посоліть і залиште остигати.
  • Розділіть на 14 однакових шматочків тісто.
  • Кожен шматок тонко розкачайте в прямокутник.
  • Поруч з краєм прямокутника викладіть начинку, складіть краю конвертиком і поверніть пиріжок в рулет.
  • Печіть калачі 20 хвилин у духовці на 200 гр.
  • Готові пісні пиріжки в духовці хрумтять і схожі на випічку з листкового тіста.

    пісні пиріжки без випічки і буряк з майонезом


    Watch this video on YouTube

    смажені пісні пиріжки з повидлом по простому і економного рецептом виходять дуже смачні.

    Інгредієнти:

    • вода – 150 мл;
    • півкіло борошна ;
    • 15 г свіжих дріжджів;
    • півтори ст. ложки цукру;
    • сіль – щіпка;
    • півтори стіл. ложки олії ростить.;
    • 80 р. повидла будь-якого.

    Приготування:

  • Розімніть вилкою дріжджі і додайте цукор. Перемішайте.
  • Додайте до дріжджам 1/3 склянки борошна, влийте порціями воду, розмішайте.
  • Залиште в теплому місці опару поки не збільшиться втричі.
  • Решту борошно просійте, додайте до неї опару.
  • Тісто залиште підходити.
  • Через півтори години додайте в тісто олію.
  • Тісто піднялося – можна приступати до випічки.
  • З тіста зробіть кілька однакових кульок, розкачайте, на середину викладіть повидло. Краї пиріжка заліпіть.
  • Смажте пиріжки в маслі.
  • Перед приготуванням продукти мають бути кімнатної температури. Обсмажувати пиріжки можна на сковороді або у фритюрі.

    Рецепт пісної випічки. Пиріжки з овочевою начинкою. Готуємо вдома.


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • вода – півтори склянки;
    • дріжджі свіжі – 50 р.;
    • півсклянки цукру;
    • 180 мл. олії раст.;
    • 3,5 ч. ложки солі;
    • половинка пакетика ваніліну;
    • 900 р. борошна;
    • півтора кг. капусти;
    • спеції;
    • 1 ч. ложка цукру.

    Етапи приготування:

  • Зробіть тісто. У великій посуді змішайте цукор і дріжджі в теплій воді.
  • Додайте масло, ванілін, півтори ложки солі, перемішайте. Всипте борошно.
  • Вимісіть тісто і накрийте посуд кришкою. Залиште на ніч в холодильнику.
  • Капусту тонко нашаткуйте. Викладіть на сковороду з маслом, додайте ложечку цукру і дві ложечки солі. Перемішайте і тушкуйте.
  • Коли капуста осяде, додайте мелений перець, два листочки лавра. Перемішайте і продовжуйте тушкувати, поки капуста не стане м’якою.
  • З тіста зробіть однакові кульки і по одному розкочуйте в коржі. Викладіть на середину начинку, защипайте краю знизу, щоб зверху пиріжок став гладким.
  • Викладіть пиріжки швом вниз на деко і печіть 15 хвилин до рум’яного кольору.
  • Виходять пиріжки рум’яними, ніжними та смачними. В начинку можна додати рубаний кріп.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *