Вдома / Рецепти та харчування / Пісні вареники: рецепти з вишнями, картоплею і грибами

Пісні вареники: рецепти з вишнями, картоплею і грибами

Пісні вареники: рецепти з вишнями, картоплею і грибами

Пісні вареники – смачне і бюджетне блюдо. Готувати їх можна з різними начинками: картоплею, сиром, грибами і вишнею.

Пісні вареники з вишнею

Це рецепт пісних вареників з соковитою начинкою з вишні. Тісто для вареників пісне, але воно виходить еластичним і ніжним.

Інгредієнти:

  • три скл. борошна;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • чотири ст. л. цукру + 0.5 ч. л. в тісто;
  • дві ст. л. ростить. масла;
  • стакан води;
  • півкіло вишні.

Приготування:

  • Очистіть від кісточок вишню і засипте цукром. Залиште просочуватися на дві години.
  • Вишню відкиньте на друшляк, щоб стекся сік.
  • Борошно перемішайте з цукром і сіллю.
  • До борошна додайте окріп і влийте масло. Перемішайте ложкою.
  • Готове тісто залиште на 20 хвилин відпочивати.
  • З розкачаного тіста виріжте склянкою кружечки.
  • Викладіть по кілька вишень у середину кожного кружка і защемите краю.
  • У киплячу воду покладіть вареники і варіть їх після спливання ще три хвилини.
  • З вишневого соку, що залишився, зваріть сироп, доведіть до кипіння і випаруйте до необхідної консистенції на маленькому вогні. Процідіть.
  • Подавайте пісні вареники з вишнею та сиропом до столу.

    Пісне тісто для вареників (заварне)


    Watch this video on YouTube

    Пісні вареники з грибами

    Апетитні вареники з пісного тіста з начинкою з печериць і цибулі.

    Необхідні інгредієнти:

    • півкіло грибів;
    • стакан води;
    • півкіло борошна;
    • сім ложок ростить. масла;
    • півтори ложечки солі;
    • дві середні цибулини.

    Етапи приготування:

  • Просіяне борошно змішайте з сіллю, влити теплу воду. Залиште тісто підходити.
  • Цибулини подрібніть, поріжте гриби пластинками і кожну ще раз навпіл.
  • Овочі обсмажте в олії. Тушкуйте, поки не випарується рідина. Посоліть.
  • Поверніть ковбаскою тісто і нарізати порціями. Кожен шматочок розкачати, виріжте кружечки. Викладіть на середину начинку, краї заліпіть.
  • Готові вареники зваріть.
  • Вареники пісні з грибами до столу подавайте в теплому вигляді з різними соусами.

    Вареники з сирою картоплею (пісні)


    Watch this video on YouTube

    Пісні вареники з картоплею

    В рецепті пісних вареників з картоплею для більшого смаку використовується свіжа зелень, цибуля та морква.

    Інгредієнти:

    • півкіло картоплі;
    • 350 г борошна;
    • дві середні цибулини;
    • кріп;
    • мелений перець і сіль;
    • морквина;
    • ростить. масло.

    Приготування покроково:

  • Сіль з борошном, перемішайте, влийте теплу воду. Тісто залиште на 40 хвилин.
  • Зваріть картоплю в підсоленій воді.
  • Цибулини з морквою натріть на тертці і обсмажте.
  • Картоплю перетворити на пюре, перемішайте з засмажкою, додайте спеції і рубану зелень.
  • З тіста виріжте кружечки, викладайте на кожен начинку і заліпіть краєчки.
  • Подавайте пісні вареники з картоплею до столу зі сметаною.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *