Вдома / Рецепти та харчування / Пісні торти: Наполеон і інші рецепти

Пісні торти: Наполеон і інші рецепти

Пісні торти: Наполеон і інші рецепти

Зміст

За зовнішнім виглядом пісний торт не відрізняється від звичайного торта, у складі якого є молоко, масло і яйця. Це ласощі можна готувати для різноманітності пісного меню. Пісні торти виходять дуже смачними, і при цьому не містять багато калорій.

Інгредієнти:

  • стакан цукру;
  • 370 р. борошна;
  • 2 склянки тертої моркви;
  • чайна ложка соди;
  • пів чайної ложки солі;
  • 5 ч. ложки розпушувача;
  • стіл. ложка яблучного оцту;
  • ¾ Скл. масла ростить.;
  • півсклянки води;
  • цедра двох апельсинів;
  • 5 стак. соку апельсинового;
  • одна ч. ложка імбиру;
  • манка;
  • дві ст. ложки мигдальної муки.

Приготування поетапно:

  • Соду, розпушувач, борошно, сіль, апельсинову цедру, імбир, перемішайте.
  • Окремо розчиніть цукор в підігрітій воді і влийте масло.
  • Масляну суміш влийте до сухих інгредієнтів.
  • Додайте до тесту морквину і оцет. Перемішайте. Тісто вийде рідкуватим.
  • Тісто вилийте у форму і накрийте фольгою. Печіть у духовці на 175 градусів 30 хвилин.
  • Зніміть фольгу і запікайте ще 20 хвилин.
  • Приготуйте крем для торта. Влийте апельсиновий сік в посуд. Додати мигдалеву борошно, цукор і трохи манки.
  • Розмішайте суміш і варіть 20 хвилин.
  • Збийте остиглий крем.
  • Коли торт охолоне, розріжте випічку на два коржі, кожен змастіть всередині і зовні кремом.
  • Готовий пісний морквяний торт можна прикрасити карамелізованими шматочками моркви або морквяними чіпсами.

    Пісні рецепти. Морквяний торт


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 5 склянки борошна;
    • півтора лимона;
    • склянка олії раст.;
    • склянку газованої води;
    • ½ Ч. ложки солі;
    • ¼ Ч. ложки лимон. кислоти;
    • 170 р. мигдалю;
    • 500 г. цукру;
    • 250 р. манки;
    • 3 краплі мигдальної есенції;
    • 3 пакетика ваніліну.

    Приготування:

  • Борошно змішайте з маслом, холодною газованою водою, лимонною кислотою і сіллю.
  • Тісто скачайте в кулю і накрийте. Залиште в холодильнику на півгодини.
  • Тісто поділіть на 12 частин і покладіть в холод.
  • Кожен шматочок розкачати в коло діаметром 26 див
  • Печіть торти на сухому листі до світло-коричневого кольору.
  • Залийте окропом мигдаль на півгодини. Так він краще чиститься.
  • Очищений мигдаль подрібніть в крихту, використовуючи блендер або комбайн.
  • Додайте до мигдальної крихті півтора літра окропу і цукор.
  • Суміш перемішайте і тримайте на вогні до кипіння, всипте тонкою цівкою манку і варіть до загустіння. Дайте крему охолонути.
  • З лимона і другої половинки зріжте шкірку і видаліть білий шар.
  • Лимони порізати, видаліть кісточки і з шкіркою пропустіть через м’ясорубку.
  • Кашку з лимона перемішати з кремом, додайте три краплі есенції, ванілін і збийте міксером.
  • Зберіть торт, змащуючи коржі кремом. Останній корж розкришите і посипте торт. Змастіть готовий торт кремом з боків.
  • Торт залиште на 12 годин просочуватися.
  • Приготований в домашніх умовах пісний торт виходить великим і дуже смачним.

    Рецепт торта. Наполеон пісний


    Watch this video on YouTube

    какао. Спробувавши на смак десерт, ніхто не здогадається, що в ньому немає звичайних жирних продуктів.

    Інгредієнти:

    • 45 р. какао-порошку;
    • 400 г. борошна;
    • 2/3 ч. л. солі;
    • півтора скл. коричневого цукру + 100 р. на глазур;
    • 8 ст. ложок олії раст.;
    • півтора скл. води;
    • чайна ложка соди;
    • три ч. ложки соку лимона;
    • варення з абрикосів;
    • 300 р. шоколаду;
    • 260 мл кокосового молока;
    • полуниця свіжа – кілька штук;
    • 100 р. мигдалю.

    Етапи приготування:

  • Перемішайте в мисці какао, борошно і цукор сіллю.
  • В іншій мисці з’єднайте масло з водою, гашене соком лимона соду. Не перемішуйте.
  • Всипте суху суміш в рідку, помішуючи.
  • Розмішайте тісто, щоб не було грудочок.
  • Вилийте тісто в змащену форму і печіть 1 годину. Спершу духовка повинна бути на 250 гр., поступово зменшуйте температуру до 180 гр.
  • Приготуйте глазур. Порубаєте дрібно шоколад.
  • У посуд вилийте кокосове молоко, збовтавши його в банку.
  • В молоко всипте цукор, нагрійте, але не кип’ятіть.
  • Шоколад залийте гарячим молоком і залиште плавитися на 2 хвилини. Не заважайте.
  • Акуратно перемішайте суміш до однорідності.
  • На дві частини розділіть торт, змастіть кожен корж сиропом абрикосового варення і облийте зверху торт.
  • Торт залийте глазур’ю.
  • Подрібніть мигдаль і посипте крихтою торт з боків. Поставте десерт в холодильник на ніч.
  • Перед подачею прикрасьте торт свіжою полуницею. Можна використовувати інші ягоди або фрукти.
  • Для пісного шоколадного тора беріть гіркий або темний веганські шоколад, в складі якого немає яєчного лецитину і молочних продуктів. Щоб бісквіт не пересушился, разом з формою поставте в духовку мисочку з водою.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *