Вдома / Рецепти та харчування / Пісна шарлотка — рецепти смачного пирога

Пісна шарлотка — рецепти смачного пирога

Пісна шарлотка — рецепти смачного пирога

Пісна шарлотка в приготуванні простіше, ніж звичайна. Пісна шарлотка без яєць виходить пишною. Її готують з яблуками, вишнями або апельсинами.

Пісна шарлотка з вишнею

Простий рецепт пісної шарлотки з вишнею, яка підійде для чаювання з гостями або родиною.

Інгредієнти:

  • стакан вишні;
  • стакан соку;
  • 300 р. борошна;
  • склянка олії;
  • пучку солі;
  • стакан цукру;
  • одна ложечка разрыхл.;
  • ванілін – маленький пакетик.

Приготування:

  • Вишню очистіть від кісточок.
  • У мисці змішайте сік з цукром і ваніліном, влийте масло. Змішайте і всипте сіль з розпушувачем.
  • До суміші додайте частинами борошно, всипте вишню.
  • Печіть шарлотку півгодини в духовці.
  • Сік для пісної шарлотки без масла і яєць з вишнями можна вибрати сливовий, гранатовий, вишневий або яблучний.

    Пісна шарлотка з яблуками без яєць і молока


    Watch this video on YouTube

    Пісна шарлотка з яблуком

    Це смачна пісна шарлотка з яблуками і корицею.

     

    Необхідні інгредієнти:

    • 0,5 скл. раст. масла;
    • два скл. борошна;
    • три яблука;
    • півсклянки цукру;
    • три ложки меду;
    • стакан води;
    • дві ложечки разрыхл.;
    • кориця і ванілін – по 1 ч. л.;
    • 1,5 ч. л. лимон. соку.

    Етапи приготування:

  • Порізані скибочками яблука викладіть у форму.
  • В окропі розмішайте сік лимона, цукор і мед. Влийте масло.
  • Борошно з розпушувачем перемішайте і всипте до рідкої суміші.
  • Залийте яблука тестом і печіть шарлотку годину.
  • Якщо під час приготування у вас не виявилося лимонного соку, замініть його оцтом.

    Пиріг з яблуками — Шарлотка (без яєць і молока)


    Watch this video on YouTube

    Пісна шарлтока з горіхами і апельсинами

    Незвичайний рецепт пісної дуже смачною шарлотки з горіхами і апельсином.

     

    Інгредієнти:

    • цукор – 150 р.;
    • 50 мл. раст. масла;
    • 0,5 склянки горіхів;
    • 2 апельсина;
    • дві ложки варення;
    • 125 мл чаю;
    • два скл. борошна;
    • півтори ложечки соди.

    Приготування покроково:

  • Розітріть масло з цукром. Дрібним кубиком поріжте очищені апельсини.
  • У масу з цукру з маслом, додайте рубані горіхи, міцний чай і апельсини з варенням.
  • Всипте борошно з содою.
  • Вилийте у форму, застелену пергаментом, тісто.
  • Печіть 40 хвилин шарлотку.
  • Варення для пісної смачною шарлотки можна брати будь-яке.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *