Вдома / Рецепти та харчування / Пісні пироги: 4 смачні рецепти

Пісні пироги: 4 смачні рецепти

Пісні пироги: 4 смачні рецепти

Зміст

Під час посту можна готувати чудові пісні пироги з фруктами і овочами, які сподобаються всім, хто їх спробує, незважаючи на відсутність у рецепти пісних пирогів вершкового масла або молока.

Інгредієнти:

  • стакан води;
  • 2/3 скл. цукру;
  • ст. ложка варення;
  • ст. ложка меду;
  • 0,5 скл. раст масла.;
  • розпушувач – пакетик;
  • ложечка соди;
  • кориця – щіпка;
  • півтора скл. борошна;
  • два яблука;
  • вишня – жменя;
  • 0,5 скл. волоських горіхів;
  • сухарі панірувальні.

Приготування:

  • У мисці змішайте гарячу воду, цукор, соду, мед, варення, масло, подрібнені горіхи і корицю. Перемішайте, щоб цукор з медом розчинилися.
  • Розпушувач змішайте з борошном і всипте в тісто.
  • Промийте вишню. Від кісточок очистіть і поріжте кубиками яблука.
  • У змащену і посипану сухарями форму вилийте тісто. Зверху викладіть фрукти.
  • Печіть 45 хвилин у духовці на 170 градусів.
  • Готовий пісний яблучний пиріг можна посипати пудрою і подавати до столу.

    Пісний пиріг з яблуками — рецепт


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • ст. ложка цукру;
    • стакан води;
    • 20 р. свіжих дріжджів.;
    • олію раст. – п’ять ст. ложок;
    • половинка ч. л. солі;
    • півкіло борошна;
    • цибулина;
    • 150 р. капусти;
    • 100 р. квашеної капусти;
    • 150 р. грибів.

    Приготування:

  • В теплій воді дріжджі розведіть з цукром. Додайте жменьку борошна і залиште в теплому місці.
  • Коли суміш з дріжджів запузырится, додайте 2 ложки масла і сіль.
  • Перемішайте суміш і додайте борошно. Замісіть тісто, змастіть маслом, загорніть в пакетик, зав’яжіть і покладіть в холодну воду.
  • Коли тісто з води спливе, вийміть його, покладіть на дошку і накрийте рушником. Залиште 20 хвилин настоюватися.
  • Подрібніть цибулину, тонко нашаткуйте капусту.
  • Обсмажте цибулю, позика додайте капусту свіжу і квашену. Тушкуйте 15 хвилин, додайте нарізані гриби.
  • Приготуйте соус. Підігрійте на сухій сковорідці ложку борошна, вона повинна стати світло-кремового кольору.
  • У борошно додайте ложку масла і перемішайте. Додайте п’ять ложок води, поставте нагріватися і перемішайте.
  • Готовий соус додати до начинки і перемішайте. Посоліть за смаком.
  • Відріжте невеликий шматок від усього тесту і відкладіть для прикраси.
  • Поділіть на дві нерівні частини решту тіста.
  • Розкачайте великий шматок: трохи більше за розміром.
  • Викладіть на змащену форму тісто і підтягніть бортики. Викладіть зверху начинку рівномірно.
  • Розкачайте другий шматочок тіста і накрийте начинку, заліпіть краю і в середині зробіть дірочку.
  • Змастіть пиріг завареним міцним чаєм.
  • Залишився шматочок розкачайте і виріжте прикраси, викладіть на пиріг і змажте чаєм.
  • Печіть пісний пиріг з капустою в духовці на 200 гр., поки не підрум’яниться.
  • Готовий пісний дріжджовий вийміть пиріг на блюдо і накрийте тонким рушником або серветкою з тканини. Збризніть водою і накрийте рушником.

    Капустяний пиріг на сирному тісті — вегетаріанський рецепт без яєць


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • за стак. тертого гарбуза і моркви;
    • два лимона;
    • скл. цукру;
    • скл. раст масла.;
    • два скл. борошна;
    • ванілін;
    • одна ч. л. соди;
    • 1 ч. л. кориці.

    Приготування:

  • Гарбуз і моркву змішайте з цукром і додайте щіпку солі, корицю і ванілін.
  • Додайте сік одного лимона і гашену в ньому соду.
  • Іншу частину лимона разом з шкіркою подрібніть в блендері і додайте в начинку. Витягніть кісточки.
  • У тісто додайте борошно иперемешайте.
  • Тісто викладіть у форму і печіть 35 хвилин.
  • Пісний морквяний пиріг [Лабораторія Workout]


    Watch this video on YouTube

    Морквяний пісний пиріг з гарбузом посипте пудрою і подавайте до столу. Лимонний сік в тесті надає пирога кислинку і оригінальний смак.

    бананами і ягодами.

    Інгредієнти:

    • разрыхл. – 1 ч. л.;
    • цукор – 150 р.;
    • какао-порошок – 2 ст. ложки;
    • 150 р. мигдалю;
    • два банана;
    • 300 р. борошна;
    • кориця – одна ч. л.;
    • олію раст. – 10 ст. л.;
    • половина цедри лимона;
    • стакан ягід.

    Приготування поетапно:

  • У мисці змішайте розпушувач з борошном, цедру лимона, корицю і какао. Перемішайте віночком.
  • Мигдаль замочіть на ніч, збийте в блендері. Вийде мигдальне молоко з горіховою крихтою, яке треба процідити.
  • Горіхову крихту додайте в тісто.
  • У блендре один банан збийте з 4-ма ложками мигдального молока, цукром і маслом. Готову масу додайте до тесту.
  • У змащену форму викладіть тісто, зробіть бортики.
  • Зробіть начинку. Другий банан і ягоди подрібніть в блендері.
  • Вилийте начинку на пиріг.
  • Печіть 20 хвилин у духовці на 200 гр.
  • Трохи тесту можна залишити і зробити решеточку зверху начинки. Готовий пиріг посипте пудрою.

    Шоколадний торт без яєць і молока — пісний рецепт


    Watch this video on YouTube

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *