Вдома / Рецепти та харчування / Пісний суп — рецепти супу щодня

Пісний суп — рецепти супу щодня

Пісний суп — рецепти супу щодня

Зміст

Одним з улюблених «зимових» супів є розсольник. Це ситне і густа страва з кислинкою готується зазвичай з м’ясом. Але під час посту готувати суп можна на грибному або овочевому бульйоні. Виходить пісний суп не менш смачним і корисним. Готувати пісний суп розсольник можна в декількох варіантах.

перловкою – легкий і смачний рецепт приготування супу, яких виходить наваристим, злегка кислуватим і дуже ситним.

Інгредієнти:

  • стакан перловки;
  • 3 картоплі;
  • 5 огірків солоних;
  • морквина;
  • цибулина;
  • спеції;
  • 4 ложки олії раст.;
  • петрушка;
  • два лаврових листки;
  • дві ст. л. томат пасти.

Приготування:

  • На півгодини замочіть промиту перловку у воді.
  • У каструлю налити 2 літри води і додайте крупу. Варіть 20 хвилин.
  • Овочі почистіть, поріжте кубиками картоплю, морквину натріть на тертці, цибулю подрібніть.
  • Додайте до крупі картоплю.
  • Обсмажте цибулю з морквою, додайте томат пасту і через пару хвилин зніміть з вогню.
  • До супу додати засмажку, перемішайте.
  • Огірки можна натерти на тертці або порізати кружальцями.
  • Потушкуйте огірки кілька хвилин на сковорідці і додайте в суп.
  • В розсольник додати спеції і сіль, лаврові листочки. Варіть ще 7 хвилин.
  • Готовий суп можна додати рубану зелень перед подачею до столу.

    Суп з перловою крупою без м’яса. Дуже смачний!


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 4 картоплі;
    • три огірка;
    • морквина;
    • цибулина;
    • 2 зубчики часнику;
    • склянку рису;
    • 2 лаврових листа;
    • склянку розсолу;
    • спеції;
    • півтори ложки томат. пасти.

    Приготування поетапно:

  • Картоплю поріжте кубиками і варіть. Коли закипить, варити на маленькому вогні 10 хвилин.
  • Додайте до картоплі промитий рис, варіть до готовності крупи.
  • Подрібніть цибулину, морквину натріть на тертці.
  • Овочі обсмажте і додайте дрібно порізаний часник, після смажте, помішуючи, ще п’ять хвилин.
  • Натріть на тертці огірки або поріжте кубиками. Додайте до зажарки і смажте кілька хвилин, помішуючи.
  • Додайте до зажарки пасту.
  • У суп перекладіть смажені овочі, додайте спеції і лаврове листя. Влийте огірковий розсіл.
  • Готовий суп залиште настоюватися півгодини.
  • Натерті огірки роблять консистенцію пісного розсольнику з рисом гущі.

    Розсольник з перловкою і морською капустою | Добрі рецепти


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • півсклянки перловки;
    • 300 р. грибів;
    • морквина;
    • три солоних огірка;
    • 4 картоплі;
    • цибулина;
    • кілька горошків перцю;
    • два лаврових листочка.

    Приготування:

  • На дві години замочіть в холодній воді крупу, потім поставте варитися 20 хвилин у свіжій воді.
  • Гриби дрібно поріжте і посмажте.
  • Додайте в каструлю з перловкою гриби і варіть хвилин 10.
  • Картоплю наріжте кубиками і додайте в суп. Варіть 15 хвилин.
  • Натріть огірки і моркву на тертці. Подрібніть цибулину.
  • Моркву з цибулею посмажте.
  • До супу додайте огірки і засмажку, спеції, посоліть. Варіть 10 хвилин.
  • Пісний суп з грибами подавайте зі свіжою зеленню.

    Пісний суп з гречкою — відео рецепт


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • стакан перловки;
    • два помідора;
    • цибулина;
    • морквина;
    • дві картоплі;
    • два солоних огірка;
    • лавровий лист;
    • 4 горошини перцю;
    • півсклянки розсолу.

    Етапи приготування:

  • Залийте гарячою водою перловку і залиште набухати.
  • Коли крупа розпариться, поставте варитися до м’якості на маленькому вогні.
  • Картоплю поріжте кубиками, моркву натріть, поріжте півкільцями цибулину.
  • До готової крупі додайте картоплю і спеції, посоліть за смаком.
  • Обсмажте цибулю з морквою.
  • Очистіть від шкірки томати і додайте смажитися до овочів.
  • До засмажки додайте огірки, порізані тонким гуртком. Тушкуйте до м’якості.
  • До супу додати засмажку і варіть ще 10 хвилин, влийте огірковий розсіл.
  • У готовий суп додайте зелень і подавайте з житнім хлібом.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *