Вдома / Рецепти та харчування / Пісний суп гороховий – прості рецепти

Пісний суп гороховий – прості рецепти

Пісний суп гороховий – прості рецепти

Зміст

Якщо ви дотримуєтеся посту, відмовляти собі в смачній їжі все ж не варто. Часто під час посту у хід йдуть крупи, які дуже корисні.

З бобових можна готувати не тільки каші, але і апетитний пісний суп гороховий з додаванням картоплі, овочів і спецій. Як приготувати пісний суп гороховий читайте нижче.

Інгредієнти:

  • горох – 5 ст. ложок;
  • 300 р. грибів;
  • морквина;
  • цибулина;
  • одна велика картоплина;
  • ростить. масло – дві ст. ложки;
  • пару лаврових листочків;
  • сіль і мелений перець.

Приготування:

  • Замочіть на кілька годин або на ніч у холодній воді горох. Після замочування промийте і знову залийте водою.
  • Варіть горох півтори години.
  • Цибулину і моркву поріжте кубиками, обсмажте овочі в олії.
  • Промийте і почистіть гриби, поріжте часточками і посмажте.
  • Картоплю наріжте кубиками і додайте до звареному гороху, посоліть, залиште 15 хвилин прокипіти.
  • Додайте до супу засмажку з овочів і гриби. Залиште ще хвилин 20 варитися.
  • В кінці приготування додайте спеції.
  • Якщо для приготування супу берете подрібнений горох, замочувати його у воді не потрібно і вариться він одну годину.

    Гороховий Суп пісний відео рецепт. Великий Піст.


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 150 р. гороху;
    • 500 р. кабачка;
    • цибулина;
    • невеликий пучок кропу;
    • масло соняшн. – одна ст. л.;
    • щіпка чорного перцю;
    • сіль.

    Етапи приготування:

  • Промийте горох, залийте водою. Варіть 40 хвилин після кипіння.
  • Кабачок очистіть від шкірки і поріжте невеликими кубиками, приблизно 1 див.
  • Замочіть у воді кріп, просушіть і дрібно порубаєте.
  • Цибулину порізати дрібним кубиком.
  • Кабачок і цибулю обсмажте в олії, додайте спеції.
  • Додайте смажені овочі до гороху, варіть п’ять хвилин.
  • Вилийте готовий суп в чашу блендера і подрібніть в однорідну консистенцію.
  • Додати у готовий суп-пюре кріп і перемішайте.
  • Подавайте в тарілках, прикрасивши свіжою зеленню.
  • Кабачок з горохом і смаженою цибулею надають супу незвичайний і оригінальний смак. Замість кабачка можна взяти цукіні.

    Пісний суп-пюре із зеленого горошку. Відео-рецепт


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 2/3 скл. гороху;
    • літр води;
    • велика картоплина;
    • цибулина;
    • одна ч. ложка спецій: насіння кмину, куркуми, коріандру, перець мелений чорний, суміш перців, часник сухий, суміш коріння, перець кайенский;
    • зелень свіжа;
    • сухарики.

    Приготування поетапно:

  • У киплячу воду всипте горох і варіть годину, поки не розвариться.
  • Очистіть овочі.
  • Картоплю поріжте і додайте до готового гороху.
  • Обсмажте в маслі подрібнену цибулину, додайте спеції в молотом вигляді.
  • Засмажку з’єднайте з супом.
  • Варіть, поки картопля не розм’якшиться, приблизно хвилин 20.
  • Подрібніть в блендері суп і додайте рубану зелень.
  • Подавайте Суп в тарілочках з сухариками.
  • Сорт картоплі для рецепта пісного горохового супу краще вибрати розсипчастий, який добре розвариться. Сухарі можна приготувати з будь-якого виду хліба. Готові сухарики натріть часником.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *