Вдома / Рецепти та харчування / Пісна запіканка — рецепти страви в духовці

Пісна запіканка — рецепти страви в духовці

Пісна запіканка — рецепти страви в духовці

Зміст

Овочева запіканка – поживне і корисне блюдо, яке з задоволенням можна готувати під час посту. Рецепти пісних запіканок можуть бути різними – з грибами, з кабачків, картоплі та інших овочів. Пісна запіканка готується швидко і не вимагає особливих навичок в кулінарії.

Інгредієнти:

  • півкіло моркви;
  • 150 р. насіння соняшнику;
  • дві часточки часнику;
  • 150 р. насіння гарбуза;
  • ложка сухої петрушки;
  • половина ложки розмарину свіжого або сухого.

Приготування:

  • Зваріть морквину і очистіть від шкірки. Поріжте шматочками.
  • У блендері подрібніть насіння.
  • До насіння додайте розмарин, видавлений часник і петрушку.
  • З моркви зробіть пюре і додати до маси.
  • Додайте сіль, добре перемішайте.
  • Випікайте запіканку у змащеній формі приблизно 20-40 хвилин. Час залежить від розміру форми (чим менше – тим швидше блюдо приготується).
  • Морквяну запіканку подавати з овочевим гарніром і свіжою зеленню.

    Необхідні інгредієнти:

    • 300 р. картоплі;
    • 300 р. брокколі;
    • 700 р. рибного філе;
    • 300 р. морквини;
    • приправа для риби;
    • масло ростить. і сіль.

    Приготування покроково:

  • Всі овочі відваріть окремо і перетворити на пюре в окремих мисочках. За смаком можна посолити.
  • Рибу порізати шматочками.
  • Шарами у форму викладіть брокколі, рибу (посипте приправою), пюре, морквину.
  • Випікайте запіканку 40 хвилин.
  • Пісну картопляну запіканку з рибою прикрасьте свіжою зеленню і скибочками свіжих огірків.

    Картопляна запіканка з помідорами і часником | Добрі рецепти


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 350 р. гарбуза;
    • 75 р. манки;
    • 20 р. родзинок;
    • 50 мл. раст. масла;
    • три ложки цукрової пудри.

    Етапи приготування:

  • Вимийте і очистіть від шкірки гарбуз, наріжте невеликими шматками. Варіть 10 хвилин.
  • Гарбуз перетворити в пюре, додайте пудру і манку. Добре розмішайте, щоб не утворилося грудок. Всипте промитий ізюм.
  • Залиште масу на 15 хвилин, поки набухає крупа.
  • Викладіть масу у форму і випікайте 35 хвилин у духовці.
  • Запіканка з Гарбуза.Гарбузово-Яблучна Запіканка для тих, що худнуть


    Watch this video on YouTube

    Випікайте запіканку до рум’яного стану. Можна перед подачею посипати випічку горішками або пудрою.

    Інгредієнти:

    • сім картоплин;
    • дві цибулини;
    • 250 р. печериць;
    • 4 зубки часнику;
    • три ст. л. раст. масла;
    • мелений перець і чебрець – по 0,5 ч. л.

    Приготування покроково:

  • Відваріть картоплю. Дрібно поріжте цибулини.
  • Промийте гриби і зніміть плівку. Порізати печериці тонкою пластинкою.
  • Обсмажте цибулю і додайте гриби. Смажте, поки не випарується рідина.
  • Додайте до зажарки сіль і спеції.
  • Картоплю розімніть в пюре.
  • Змастіть Маслом форму. Викладіть шар пюре і розрівняйте. Викладіть шар грибів з цибулею.
  • Випікайте запіканку 25 хвилин.
  • Пісна запіканка з грибами і картоплею виходить з рум’яною і хрусткою скоринкою. Можна доповнити блюдо овочами або свіжою зеленню.

    Картопляно-грибний запіканка — відео рецепт


    Watch this video on YouTube

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *